Teilore Svifta un Kalvins Hariss publisko romantisku fotogrāfiju no atvaļinājuma

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātāja Teilore Svifta un pasaulē populārākais dīdžejs Kalvins Hariss martā svin savu attiecību gada jubileju; lai to nosvinētu, pāris devies kopīgās brīvdienās.

Pēc šķiršanās no grupas «One Direction» līdera Harija Stailsa Svifta nespēja atrast ilglaicīgas attiecības, nu beidzot zvaigznei ir paveicies un viņa bauda mīlestību.

Foto: Instagram

Lai nosvinētu viena gada attiecības, dziedātāja un dīdžejs devušies atpūsties uz kādu no kūrortiem un bauda visu, ko tas sniedz, gan vienkārši pavada laiku pludmalē, gan nododas ekstrēmiem sporta veidiem, kā, piemēram, lēkšanai no klints, par kuru jaunieši informējuši fanus, izmantojot portālu «Twitter».

Tāpat Svifta ievietojusi portālā «Instagram» fotogrāfiju, kurā viņa redzama skūpstāmies ar savu mīļoto: lieliskais fons, saules stari, un, protams, Teilores paceltā kājiņa rada romantisma pilnu atmosfēru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu