Kristenas Stjuartes draugi uzskata, ka aktrisei ir paranoja (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrises Kristenas Stjuartes bērnības dienu draugi uzskata, ka aktrise ir pilnīgi cits cilvēks nekā tā meitene, kāda viņa bija, pirms sāka filmēties kino projektā «Krēsla».

Stjuartes draudzene stāsta, ka aktrise pāris gadu laikā ir ļoti mainījusies: kādreiz viņa kopā ar bērnības dienu draugiem pavadīja daudz laika, bet tagad ir tos izslēgusi no savas dzīves.

Kristena baidās, ka visi viņu izmanto viņas slavas un sakaru dēļ, bet senie draugi vēlas vienkārši kā kādreiz pavadīt kopā laiku.

Draugi uzskata, ka aktrisei ir bijušas tik daudzas vilšanās cilvēkos, ka viņa vairs nespēj atšķirt, kuri ir draugi un kuri cilvēki, kuriem ko vajag no aktrises, tāpēc Stjuarte labāk norobežojas no visiem.

Viņas reiz tuvākie cilvēki to sauc par paranoju, jo sieviete, esot mājās, vienmēr staigā apkārt lielā kapucē un izvairās no ikviena cilvēka.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu