Kristena Stjuarte ņem pauzi aktrises darbā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Kristena Stjuarte atrodas savs aktrises karjeras slavas epicentrā, bet viņa ir tā nogurusi no filmēšanās, ka izlēma paņemt pauzi aktīvajā darbībā. Tas nenozīmē, ka Kristena ir nolēmusi mest mieru radošajām profesijām, sieviete ir nolēmusi izmēģināt spēkus dažādās mākslas jomās.

Aktrise ir nolēmusi iegādāties nelielu studiju Losandželosas centrā un nodoties dažādām mākslas jomām. Tas piepildīs arī otru sievietes sapni – ko izveidot savām pašas rokām.

Sieviete paziņojusi, ka pēdējos divus gadus ir nodarbojusies tikai un vienīgi ar filmēšanos un nu vēlas piepildīt senu sapni izmēģināt citus mākslas veidus, tie viņu vienmēr ir interesējuši, bet nekad nav bijis laika tiem pievērsties.

Kādos mākslas veidos sieviete vēlas sevi apliecināt, aktrise neatklāj, tikai pasaka, ka līdz panākumiem to turēs stingrā noslēpumā, kā kaut ko vērtīgu.

Pat atsakoties filmēties, zvaigznei būs jādodas viņas jaunās filmas promo tūrē, kura aizņems vismaz trīs mēnešus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu