Foto: Dziedātāja Meraija Kerija zaudējusi divdesmit vienu kilogramu svara

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātāja Meraija Kerija pēc šķiršanās no vīra un jauna mīļotā atrašanas atsākusi rūpēties par savu ķermeni un stingrā ārstu, dietologu, treneru uzraudzībā zaudējusi jau divdesmit vienu kilogramu.

Foto: Instagram

Dziedātāja Meraija Kerija pēc saiešanas kopā ar miljardieri Džeimsu Pakeru ir laimīgāka kā jebkad un pēc pāris mēnešu neiziešanas sabiedrībā ir atgriezusies ar pilnīgi jaunu augumu.

Tik labi kā šobrīd zvaigzne nekad nav izskatījusies, šādus vārdus Meraijas fani velta viņai sociālajos tīklos.

Foto: Instagram

Slavenību plastiskais ķirurgs Tonijs Jons paziņo, ka zvaigzne nav veikusi plastiskās operācijas, bet izmantojusi Holivudā populāro tievēšanas veidu, kurš palīdz ātrā veidā atbrīvoties no taukiem.

Ķermeņa apkārtmērs samazinās, pateicoties īslaicīgai tauku sasaldēšanai, viena šāda procedūra samazina liekos taukus par 25%.

Veicot šādas procedūras un sportojot, ātri vien izdodas izveidot perfektu ķermeni, kuru vēlāk jānotur tikai ar pareizu ēšanu un fiziskajām aktivitātēm.

Zvaigzne ir nolīgusi arī šefpavāru, kurš uzmana pilnīgi visu, ko viņa ēd un dzer.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu