Roberts Patinsons sevi sauc par nekam nederīgu aktieri (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Roberts Patinsons, pateicoties filmai «Krēsla», ir iemantojis milzīgu popularitāti un cieņu Holivudā; izrādās, aktieris pats sevi nevērtē īpaši augstu un sauc sevi par neizdevušos mākslinieku.

Aktieris Roberts Patinsons publiski paziņojis, ka neprot tēlot, ka vienkārši to nespēj. Iešana uz dažādām noklausīšanās vietām, lai iegūtu lomas, līdzinās murgam, jo viņš tik ļoti uztraucas, ka nespēj normāli reaģēt uz visu notiekošo.

Patinsons piebilst, ka tēlojot mēģina runāt ar amerikāņu akcentu, bet beigās tas izklausās smieklīgi un samāksloti.

Aktieris jūtas pārsteigts, ja viņam izdodas iegūt lomu, jo neredz iemeslu, kāpēc lai viņam to piešķirtu, jo pats nespēj saskatīt to talanta dzirksti, kuru viņā saskata citi.

Vienīgā filma, par kuru viņš bija drošs un nebaidījās būt viņš pats, ir filma «Krēsla», jo, saņemot apstiprinājumu, viņš zināja, ka sekos vēl četras filmas un viņa varonis nedrīkst nomirt, tātad viņu nevar nekādā veidā izmest no filmas.



Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu