Slepenā ceremonijā apprecējusies aktrise Madara Botmane (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

2014.gada vasara Latvijā ir laulību laiks, augusta sākumā laulības ostā paspējusi iestūrēt Nacionālā teātra aktrise Madara Botmane un viņas mīļotais, režisors Regnārs Vaivars.

Kā informē preses izdevums «Privātā Dzīve», pagājušajā nedēļas nogalē Anglikāņu baznīcas Svētā Pestītāja draudzē skanēja kāzu zvani, jo viens otram – jāvārdu teica aktrise Madara Botmane un režisors Regnārs Vaivars.

Fakts par kāzām tika ļoti rūpīgi slēpts, lai pēc iespējas vairāk pasargātu pāra tiesības uz privātumu, viesiem pat tika piekodināts fotoaparātus atstāt mājās.

Lai ceremonijā nesagaidītu nepatīkamus pārsteigumus, pāris kāzu ceremonijai bija nolīdzis trīs apsargus, kuri jau vairāk nekā stundu pirms ceremonijas sāka apsargāt baznīcas durvis, nelaižot tajā iekšā ne tūristus, ne citus, kuri vēlējās apskatīt šo objektu.

Kāzu kopējā fotogrāfija tika fotografēta iekšā baznīcā, turklāt pašas kāzu svinības norisinājās Preiļos, viesiem tika izdalītas kartes, lai ikviens spēj atrast noslēpumaino banketa vietu.

Madara Botmane un Regnārs Vaivars ir pāris jau no 2010.gada.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu