Lienei Greifānei traka fane ir zvanījusi naktī un lūgusi padomus seksuālos jautājumos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Radio personība, dziedātāja Liene Greifāne viesojās modes žurnālistes Simonas Kubasovas interneta raidījumā «#33 pērles ar Simonu Kubasovu» un atbildēja uz trīsdesmit trīs viņas uzdotajiem jautājumiem par modi, mīlestību, faniem.

Dziedātāja Liene Greifāne raidījumā paziņo, ka dienas labākā daļa ir vakars, kad viņa dodas mājās un nokļūst savu dēlu un vīra apskāvienos.

Māksliniece uzsver, ka tieši tikšanās ar vīru Igoru bijusi mīlestība no pirmā acu uzmetiena. Savu vīrieti Liene raksturo kā labu vīru, gādīgu tēvu, rūpīgu un izceļ vīrieša masiera spējas.

Dziedātāja plāno nākotnē ne tikai dziedāt, bet paplašināt arī savu ģimeni. Jaunais pāris vēlas lielu ģimeni, vismaz četrus bērnus.

Sevi dziedātāja raksturo kā enerģisku, pozitīvu, darbīgu, un, ja varētu laiku atgriezt atpakaļ, viņa vēlreiz gribētu nokļūt savos sešpadsmit gados, jo tajā laikā pirmo reizi saņēma piedāvājumu doties uz Ameriku un dziedāt, šoreiz viņa būtu pieņēmusi lēmumu doties un labprāt paskatītos no malas, kāda tad izvērstos viņas dzīve.

Kā jau ikvienam māksliniekam, arī Lienei ir fani un gadās arī traki fani. Trakākais fans dziedātājai bija sieviete, tā pati fane bija arī Laurim Reinikam.

Sieviete bija biedējoša, ļoti uzmācīga, rakstīja māksliniecei visu laiku, zvanīja naktī un prasīja Lienei padomus, kā pareizi ar seksu nodarboties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu