Džonija Depa sievai draud nepatikšanas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrisei Amberai Hērdai Austrālijā izvirzītas apsūdzības par vīra Džonija Depa suņu nelegālu ievešanu Austrālijā.

Hērdai izvirzītas apsūdzības divos punktos - par pāra Jorkšīras terjeru Pistola un Bū ievešanu Austrālijā, nedeklarējot abus dzīvniekus un neveicot likumā noteikto karantīnas procedūru, un par viltotu dokumentu uzrādīšanu.

Par šādu pārkāpumu Austrālijas likumdošana paredz 100 000 Austrālijas dolāru (70 000 eiro) naudas sodu vai līdz desmit gadu cietumsodu.

Kvīnslendas tiesa izdevusi rīkojumu Hērdai 7.septembrī ierasties tiesā.

Kā jau ziņots, Deps aprīlī ar privāto lidmašīnu ieveda Austrālijā savus Jorkšīras terjerus Pistolu un Bū, nedeklarējot tos un neveicot likumā noteikto karantīnas procedūru. Austrālijas lauksaimniecības ministrs Bārnabijs Džoiss piedraudēja, ka Austrālijā Depa suņiem draudot iemidzināšana, tāpēc tie tika nogādāti atpakaļ ASV.

Deps aprīlī atgriezās Austrālijā, lai filmētos piedzīvojumu filmu sērijas «Pirates of the Caribbean» («Karību jūras pirāti») jaunākajā daļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu