Dž.Dž. Džilindžeram mēnesi pēc attiecību izbeigšanas jauna mīļotā (49)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Maija beigās režisors Dž. Dž. Džilindžers un aktrise Elīna Dzelme paziņoja par laulības izjukšanu. Pāris uzsvēra, ka pie vainas nav neuzticība, ka vienkārši tā ir noticis. Ir pagājis mēnesis, un režisoram pie sāniem ir jau jauna mīļotā.

Maija beigās izjuka Dailes teātra režisora Dž.Dž. Džilindžera un aktrises Elīnas Dzelmes laulība. Režisoram laulība ar aktrisi bija jau piektā pēc kārtas.

Pēc šķiršanās fakta paziņošanas aktrise Elīna Dzelme uzsvēra, ka pāris kopā vairs nedzīvo, sieviete uzsvēra, ka šķiršanās iemesls nav neuzticība, ka Džilindžers joprojām ir gādīgs ģimenes tēvs abu kopīgajai meitai Hannai.

Kā informē žurnāls «Kas Jauns», pāra laulība vēl nav oficiāli šķirta, kad Džilindžeram ir atrasta jauna mīļotā, turklāt brunete.

Režisors savu mīlu bija paņēmis līdzi uz Dailes teātra terases «Epikūra dārzs» koncerta sezonas atklāšanu, kur intīmā noskaņā pāris noklausījās grupas «ILGA» uzstāšanos.

Augumā nelielā brunete slēpa acis aiz masīvām saulesbrillēm, kaut gan bija jau vēls vakars un no saules nebija ne miņas.

Pāris visu vakaru uzturējās pie attālā galdiņa, divvientulībā sarunājās un izrādīja simpātijas viens otram. Jaunā sieviete ļoti atšķiras no citām Džilindžera mīļotajām, no kurām visas bija blondu matu īpašnieces.

Vai liktenīgo brūno matu īpašniece būs īstā un pēdējā režisora mīla?

Komentāri (49)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu