Video: Zeltiņš sarunā ar Kubasovu atklāj, ka spilgtākā diena dzīvē bijusi viņa kāzu diena

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Televīzijas personība, pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš viesojās modes žurnālistes Simonas Kubasovas interneta raidījumā «#33 pērles ar Simonu Kubasovu» un atbildēja uz trīsdesmit trīs viņas uzdotajiem jautājumiem par hobijiem, modi, mīlestību un sievietēm.

Renārs Zeltiņš neslēpa faktu, ka viņu raksturo trīs lietas - joki, dzīvesprieks un enerģija. Televīzijas personība nespēj iztēloties dzīvi bez jokiem.

Tāpat vīrietim patīk mode un viņa skapī ir ļoti daudz apavu un virsjaku, jo tieši šādas jakas raksturo ikviena personību, kā nekā uz ielas tieši virsjaka ir tas, ko visi pamana pirmo.

Kā savu panākumu atslēgu Zeltiņš nosauc pieredzi, jo tā ikvienam ir individuāla, unikāla, toties iedvesmu dzīvei un darbībām viņš saņem no kino, mūzikas un cilvēkiem.

Renārs neslēpj arī savu lielāko elku, tas ir cilvēks, kuru daudzi neatbalsta, nesaprot, bet viņš tik dodas uz priekšu un gūst panākumus, tas ir neviens cits kā reperis Kanje Vests.

Runājot par sajūtām un mīlestību, kā spilgtāko dienu savā dzīvē Renārs nosauc savu kāzu dienu, piemetinot, ka ir bijis precējies.

Ideāla sieviete nav ne tumšmate, ne gaišmate, bet tāda, kurai ir smadzenes. Toties par seksīgāko sievieti uzskata savu nākamo draudzeni.

Vīrietis neslēpj, ka ir skarbs romantiķis, un kā ideālu randiņu iztēlojas vakariņas Ķīnā, kur zied ķiršu krūmi un viņš metas uz viena ceļa un bildina savu mīļoto.

Renārs nemulstot piemetina, ka labākā dāvana, kuru jebkurš cilvēks var saņemt, ir mīlestība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu