Video: Kristena Stjuarte pašas spēkiem uzfilmē mūzikas videoklipu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kā izrādās, aktrisei Kristenai Stjuartei piemīt arī režisores talants, aktrise savu talantu pierādījusi, uzfilmējot mūzikas videoklipu kantrī grupai «Sage+Saints».

Pats klips dziesmai «Take me to the south» vēl nav pilnībā samontēts, bet ir iespējams redzēt klipiņu, kurš parāda darba procesu un to, cik aktīvi un ar kādu kaislību tajā iesaistās Kristena Stjuarte.

Stjuarte jau no desmit gadu vecuma vēlējās nofilmēt videoklipu, bet, sākot darboties kino jomā, savai iecerei nespēja atrast laiku.

Aktrise satika savu draudzeni grupas «Sage+Saints» solisti, kura viņu nostādīja fakta priekšā, sakot, ka viņai ir lieliska dziesma, kuras stāstu neviens labāk par Stjuarti nespēs parādīt, tāpēc lai Kristena beidz būt riebīga un ķeras pie darba.

Stjuarte nevēlas, lai cilvēki tagad domā, ka viņa vēlas parādīt ko lielisku, nebijušu, negaidītu, jo tā nebūs, kantrī mūzika neiekļauj sevī negaidītus elementus, bet ir patiesa un mīļa.



Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu