Video: OHO! Dziedātājs Eminems izlīgst ar savu mammu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Dziedātājs Eminems ļoti daudzās dziesmās dzied par to, cik ļoti ienīst savu māti, uzskaita, ko viņa tam ir nodarījusi, pastāstot, kāpēc viņi nekontaktējas. Nu mūziķis ir spējis pats sev un citiem atzīt arī savu daļu vainas un atvainojas mātei ar dziesmas «Headlights» palīdzību.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Jauno singlu Eminems publiskojis 11.maijā, un tā ir viņa dāvana mammai Mātes dienā. Patiecoties dziesmas videoklipa filmēšanai, dziedātājs satikās ar savu mammu un atvainojās viņai par visu, kā to aizskāris ar saviem dziesmu tekstiem.

Eminems dziesmā dzied par to, ka ar dziesmu «Cleaning out my closet» ir aizgājis par tālu, ka viņš neienīst savu māti, jo viņš nespēj ienīst viņu un joprojām uzskata mammu par skaistāko sievieti pasaulē.

Eminems neņem atpakaļ savus pateiktos vārdus, viņš joprojām uzskata, ka mamma daudzās situācijās ir rīkojusies nepareizi, bet viņš viņai piedod visu, atvainojas par savām kļūdām un vēlas, lai viņa dzīvē būtu vieta arī viņa mātei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu