Baumo, ka Kristenai Stjuartei ir romāns ar labāko draudzeni (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Vai tā varētu būt, ka aktrise Kristena Stjuarte ir pilnībā vīlusies vīriešos? Klīst baumas, ka aktrisei ir romāns ar viņas labāko draudzeni Alīsiju Kargailu.

Par aktrises Kristenas Stjuartes un viņas labākās draudzenes Alīsijas Kargailas romānu baumo dažādi savā starpā nesaistīti cilvēki, kuri ir pavadījuši laiku kopā ar abām sievietēm.

Stāsta, ka sievietēm attiecības sākās jau pagājušajā gadā. Alīsija centās mierināt draudzeni, kad viņas attiecībām ar aktieri Robertu Patinsonu pienāca beigas.

Sievietes visu savu brīvo laiku pavada kopā un iziet sabiedrībā pat vienādos apģērbos.

Kā stāsta viens no Kristenas draugiem, aktrisei mīlestība ir mīlestība, tā neiedalās dzimumos, un viņa ir laimīga kopā ar Alīsiju.

Izdzirdot šīs baumas, daudzi atcerējās par aktrises dīvainajām attiecībām ar dziedātāju Keitiju Periju 2013.gadā, aktrisi un dziedātāju turēja aizdomās par romantiskām attiecībām. Šo baumu dēļ Patinsons aizliedza sievietēm tikties divatā.

Arī Stjuartes māte pēc šķiršanās no vīra 2010.gadā sāka attiecības ar sievieti.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu