Foto: Apskati, kā Simonai Kubasovai gāja Filipīnās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: personīgais arhīvs

Žurnāliste un modele Simona Kubasova vairākas nedēļas atradās Filipīnās, lai strādātu kā modele un piedalītos vairākās fotosesijās. Beidzot darbu, meitene palika valstī, lai atpūstos un baudītu dabu.

Modes žurnāliste un modele Simona Kubasova vairākas nedēļas atradās ārpus Latvijas, meitene devās uz Filipīnām, kur fotografējās dažādās fotosesijās. Darba laikā Simonai nebija laika ne apskatīt Manilu, kurā notika viss darba process, ne baudīt citu pilsētu skaistumu.

Viss, ko Simona redzēja darba laikā, bija fotoaparāti, viesnīca un ēdiens, tāpēc, beidzoties darbam, modele izlēma par labu atpūtai skaistajā vietā un palika atpūsties.

Atpūtai Simona neizvēlējās Manilu, kur viss, ko varēja redzēt, ir augstceltnes, meitene devās uz vienu no salām, kur varēja baudīt dabu, mieru un skaistumu.

«Uz saliņas bija sajūta, ka neviens cits cilvēks tur vairāk nedzīvo. Gandrīz nekad nevarēja redzēt nevienu citu cilvēku pludmalē, jo aziātiem nepatīk sauļoties,» stāsta Simona.

Tā kā Simona bija ļoti nogurusi pēc darba nedēļas, galvenais bija relaksēties, tāpēc modele lasīja grāmatas, ēda augļus un peldējās.

«Ēdu ļoti daudz kokosriekstus, mango un papaiju, tieši šie augļi ir salas lepnums,» smaida Simona.

Nakts dzīvi gan neizdevās izbaudīt, jo Simona bija devusies uz vietu, kur cilvēki ieradās, lai baudītu mieru un klusumu, ne trakas ballītes. Modes žurnāliste nenožēlo, ka nebija deju un skaļas mūzikas, viņa baudīja atpūtu un bagātināja sevi lasot.

«Pārsteigums bija, ka vienā stundā var nosauļoties kā šokolāde, kā arī apdegt kā tomāts. Man izdevās iegūt skaistu iedegumu,» smejas Simona.

Iedegumu visi varēja novērtēt, redzot Simonu astotajā šova «Dejo ar zvaigzni» tiešraidē, kuru viņa apmeklēja, lai atbalstītu savu māsu Diānu Kubasovu.

Kā lielākās bailes un adrenalīna devu atvaļinājuma laikā Simona nosauc taifūna tuvošanos, kurš bija gana spēcīgs, lai radītu bailes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu