Jaroslavs Barišņikovs saka kategorisku NĒ dzimuma maiņai (48)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Modelis, bloga «Frontrow.lv» redaktors, modes pazinējs Jaroslavs Barišņikovs labprāt apmeklē Rīgas modes nedēļu, jo tā sniedz iespēju redzēt ko jaunu, radošu no pašmāju dizaineriem. Jaroslavs ir atgriezies pie blondas matu krāsas un izskatās labāk nekā jebkad.

Modes pazinējs Jaroslavs Barišņikovs Rīgas modes nedēļā no Latvijas dizaineriem cer ieraudzīt ko jaunu, radošu, kvalitatīvu, kā arī tā ir iespēja pārliecināties, kuri dizaineri seko līdzi ārzemju «trendiem».

«Pavasarī man jauns ir tas, ka man beidzot atkal ir blondi mati. Friziere mocījās piecus mēnešus, lai no melnajiem matiem dabūtu atpakaļ blondu matu krāsu, mēģinu tumšo tēlu padarīt gaišāku ar blondām matu cirtām. Katru dienu mani piemeklē jauna iedvesma, neplānoju, ko vilkšu mugurā, īstais redzējums mani piemeklē brīdi pirms ģērbšanās,» stāsta Jaroslavs.

Runājot par vīriešu un sieviešu modes saplūšanu, Jaroslavs saka, ka daudzi dizaineri jau gadiem ilgi strādā, veidojot sieviešu apģērbu kolekcijas, kurām iespaidojas no vīriešu uzvalku formas - mainās mode, ir iestājusies modes revolūcija, kuru redzam ik sezonu.

Foto: Edgars Kalmēns

«Dzimumu es nekad nemainīšu, man tāda doma nekad nav bijusi, es ģērbjos tā, kā man patīk, velku to, kas man liekas aktuāls, tam nav nekāda sakara ar dzimuma maiņu, nākot uz pasākumiem, veidoju tēlu, smeļoties idejas no ārzemju modes šoviem. Ikdienā ģērbjos vienkāršāk, jo ir daudz jāpārvietojas, tāpēc bieži nevelku augstpapēžu kurpes, reizēm eju ārā pat sporta drēbēs,» smejas Jaroslavs.

Modelis piebilst, ka mūsdienās mode pati par sevi kļūst diezgan androgīna un piemērojas valdošajam laikam.

«Pēdējo reizi tādu īstu vīriešu uzvalku vilku skolas izlaidumā, bieži velku žaketes ar biksēm un T-krekliņu, šāds salikums nav tik klasisks kā uzvilkt vienkārši uzvalku, mēģinu pasniegt uzvalka vilkšanu mazliet citādāk,» tā Jaroslavs.

Komentāri (48)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu