Džūlija Robertsa zog Dženiferas Anistones stila idejas (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktrise Džūlija Robertsa vēlas mainīt stilu, taču pati neseko savām vēlmēm, bet vienkārši zog aktrises Dženiferas Anistones stila idejas un ģērbjas, iespaidojoties no viņas. Nu aktrise mēģina pārvilināt strādāt pie sevis Anistones ārējā veidola veidotāju komandu.

Jau vairākus publiskus pasākumus Robertsa apmeklē, kopējot Anistones stilu, par ko Anistone ir šokēta, jo nesaprot, kā cilvēkam pašam var nebūt nekādas stila izjūtas un vēlmju, kuras liek vilkt apģērbu, kas patīk.

Vienu pasākumu Robertsa apmeklēja tieši tādā pašā kleitā, kādā Anistone pavisam nesen bija publiski redzēta, tikai Robertsas kleita bija citā krāsā.

Nu Robertsa sākusi sadarboties ar Anistones stilistu, grima mākslinieku un frizieri. Aktrise ne tikai ar viņiem sadarbojas, bet pat mēģina pārvilināt strādāt tikai savā labā.

Robertsa jau agrāk intervijās ir izteikusies, ka viņai patīk Dženiferas Anistones stils, jo aktrise ģērbjas atbilstoši vecumam un izskatās lieliski.



Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu