Uzzini, ko Jaunajā gadā ir apņēmušās slavenības!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Jaunais gads pienāk ar jauniem plāniem, vēlmēm, motivācijām un uzdevumiem. Uzzini, ko sabiedrībā pazīstamas personas ir paņēmušās jaunajam 2015.gadam!

Foto: facebook.com

Dziedātāja Laura Raila uzskata, ka veids kā Jauno gadu iesāksi, tā to arī pavadīsi ir patiess. Laurai gads sāksies ar uzstāšanos Jaungada naktī un dzimšanas dienas apsveikumiem pirmajā janvārī.

«Tāpēc, neiespringstu dienu pavadīt īpaši labi, jo zinu, ka tā tik un tā būs fantastiska, tā mani uzlādēs visam gadam. Nekādas apņemšanās nerakstu, jo mērķus var nospraust jebkurā laikā, svarīgāka ir to izpilde,» nosaka Laura.

Foto: facebook.com

Dejotāja un dejošanas pasniedzēja Aleksandra Kurusova ir nostabilizējusies un sapratusi, ko vēlas savā dzīvē. Aleksandra ir strādājusi gan viesnīcā mārketinga nodaļā, gan skaistumkopšanas salonā, bet beidzot visām šīm lietām ir pielikts punkts un Aleksandras dzīvi pārvalda tikai dejas.

«Ar visam rokām un kājām esmu tikai un vienīgi dejās! Esmu sākusi arī tiesāt sporta deju sacensības, esmu sākusi arī vadīt sporta deju sacensības. Apņēmusies Jaunajā gadā paaugstināt savu tiesneša licenci (to nevar izdarīt uzreiz, jāizpilda daži nosacījumi un jāpaiet dažiem gadiem). Tā kā tas ir mans mērķis! Protams, tālāk trenēšu bērnus, attīstīšos pati, kļūšu par arvien labāku un labāku treneri!» tā Aleksandra.

Dejotāja mīl to, ko dara un ir gatava sevi ieguldīt vēl vairāk, lai paaugstinātu savu kvalifikāciju un, lai viņas audzēkņi augtu meistarībā kopā ar viņu.

Foto: Nauris Garkaklis

Televīzijas seja Jeļena Gricuka, katru gadu ļoti gaida Jaunā gada svinības, jo tas ir kā rituāls, turklāt, visi izskatās laimīgi un gaida svētku brīnumu.

«Man liekas, ka tas ir īpašs laiks. Katrā Jaungadā naktī, es iedomājos vēlēšanās, kad pulkstenis sit 00.00. Tāpat man ļoti patīk eglītes, svētku laikā, katrā mājā dzīvo sava īpašā skaistulīte,» smaida Jeļena.

Jeļena ikvienam novēl burvīgu Jauno gadu, lai visas domas piepildās un mīlestība dzīvo katrā mājā!

«Šogad apņemos mazāk uztraukties par sīkumiem, vairāk nodarboties ar sportu, vairāk laika pavadīt ar savi ģimeni un draugiem, ēst mazāk šokolādes, pavadīt mazāk laika sociālajos tīklos,» stingri nosaka Jeļena.

Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Jenny May uzskata, ka apņemšanās ir raksturīga, darot kaut ko no sākuma, piemēram uzsākot skolas semestri, uzsākot kādas apmācības, kā arī, uzsākot Jauno gadu. Cilvēki vēlas būt labāki un kaut ko sasniegt, tāpēc arī tas ir tikai normāli, ka vēlamies paši sev pierādīt, ka to varam.

«Es arī apņemos kaut kādas konkrētas lietas izdarīt un citas lietas uzlabot. Zinu, ka bērnībā apņēmos pat mainīt savu raksturu, solīju vairs nedusmoties un kļūt par labāku cilvēku. Svarīgi nepļāpāt visas apņemšanās citiem, bet glabāt savā sirdī, vai uz papīra,» smejas Jenny May.

Foto: facebook.com

Modes blogere Alīna Kellere Jaunajā gadā ikvienam vēl ģimenisku laimi, prieku, lai piepildās viss, kas nepaspēja piepildīties aizgājušajā gadā.

«Viss ir jūsu rokās, nekad nevajag nokārt rokas. Es nekad neko neplānoju Jaunajā gadā, jo galu galā, viss tāpat būs tā kā bijis. Tomēr, man ir tradīcija, kuru ievēroju jau no pusaudzes gadiem. Varbūt tas arī ir mans plāns, apņemšanās,» aizdomājas Alīna.

Katru gadi pirms pusnakts, Alīna uz mazas lapiņas uzraksta vēlēšanos, tad lapiņu iemet šampanieša glāzē un izdzer kopā ar šampanieti.

«Ticiet vai nē, man parasti šīs vēlēšanās piepildās. Iespējams, es pati daru visu, lai to piepildītu. Bet tur jau ir visa būtība – strādāt, lai piepildītu savas vēlēšanās, jo neviens, izņemot jūs pašus to nedarīs,» nobeidz Alīna.

Foto: facebook.com

Pasākumu rīkotāja, režisore Aija Strazdiņa uzskata, ka Jaungads ir labs atskaites punkts, lai kaut ko apņemtos, bet viņa neteiktu, ka 31.decembrī uzstāda īpašus tālejošus mērķus, kas jāsāk pildīt ne ātrāk kā 1.janvārī.

«Ko es daru - es gadam aizejot pārdomāju, kas bijis labs, ko iespējams vērst labāku, varbūt pat pierakstu kādas atziņas, kuras esmu guvusi un uz ko tiekties... Tas ir drīzāk tādā emocionālā līmenī, ne tik daudz kā «gribu nomest 10.kg» vai «nākamgad pirkšu tikai dizaineru apģērbu» - vairāk tas skar attiecības ar man tuviem cilvēkiem un attiecības ar manu darbu (jā, jo arī ar darbu man ir attiecības),» tā Aija.

Foto: Publicitātes foto

Uzņēmēja Marika Ģederte saka, ka Vecgada vakarā jums ir izvēle - turpināt dzīvi ar ierasto kruīza kontroli vai tomēr iziet no savas komforta zonas un dzīves kuģi pašiem vadīt, darīt kaut ko jaunu un padarīt 2015. gadu īpašu.

» Novēlu Jums izvirzīt jaunā gada mērķus, tiekties un koncentrēties uz tiem. Mērķi dod mums dzīves virzienu. Pārmaiņu pēc šogad Jaungada «selfija» vietā uzrakstiet uz lapas šos mērķus vai nofilmējiet šos solījumus un laiku pa laikam atgādiniet tos sev. Varbūt, lai neaizmirstu savu rokrakstu, sāciet rakstīt dienasgrāmatu. Rakstiet atklājumus, ceļu uz mērķiem, mīļākās ēdienu receptes, aizmirstas lietas, mīlestības vēstules. Un lai grāmatas pirmā nodaļa sākas jau rīt. Es visiem novēlu sasniegt savus mērķus un mieru gan pasaulē, gan savās mājās, gan pašu sirdīs,» sirsnīgi, bet apņēmīgi nobeidz Marika.

Foto: Facebook

Dziedātāja Anita Intaite Jaunajā gadā novēl mirkli, kad snieg sniegs. Vienkārši apstāties un saglabāt šo mirkli kā brīnumainu atmiņu. Vai arī mirkli, kad satiec sen nesatiktu draugu vai sev mīļu cilvēku - nerunāt tik daudz par lietām, bet pievērst skatu šī cilvēka acīm, būtībai - cik ļoti jums palaimējies vienam otru satikt un kāds prieks no jums staro.. Kāda apmaiņa un laime. Vai, no rīta pamostoties, noķert mirkli, kad saules stari pārvietojas lēnām pa istabas griestiem, līdz liek Tev smaidīt - ir sākusies jauna, skaista diena! Mazie sīkumi. Mazie mirkļi, kas ir viss.
«Es novēlu izbaudīt nebēgt no pārbaudījumiem un nepārdzīvot, ja kas noiet greizi, jo mēs nekad nevarētu zināt labo, skaisto, to, kas padara mūs laimīgus, ja nebūtu iepazinuši pretējo. Dzīve, pieredze ir kontrasti. Mēs esam kontrasti. Nav jābaidās kļūdīties, nav jābaidās ne no kā, jo mēs šeit esam, lai piedzīvotu sevi visā savā krāšņumā. Uzziedēt visiem Jaunajā gadā!!!! To novēlu no sirds. Mans vēlējums ir arī mana un ceru arī citu apņemšanās,» smaida Anita.

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājs Jorans Šteinhauers Jaunajā gadā apņemas aiziet pie zobārsta, jo viņam jau sen sāp viens zobs.

«Saņemšos un būšu beidzot drosmīgs,» smejas Jorans.

Foto: facebook.com

Modes dizainere Aleksandra Westfal Jaunajā gadā novēl ikvienam uzticēties savai sirdij un vienmēr izvēlēties pareizos ceļus un piepildīt savus sapņus.

«Nekad neko neapņemos Jaunajā gadā, jo ceru, ka labākais plāns var piedzimt jebkurā laikā,» smaida Aleksandra.

Foto: Sejas.lv

Pasaules apceļotājs Jānis Vaišļa Jaunajā gadā apņemsies pieņemt jebkuru apņemšanos, kura viņa domās parādīsies visa gada laikā un nepakļaut tās nekādiem «rāmjiem».

«Būtu svarīgi nākamajā gadā paļauties uz sevi/savu spēku/savu gudrību un cerēt, ka Tevi nenodos Tava paša draugi,» nopietni saka Jānis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu