Modele Heidija Kluma aiziet no «Victoria`s Secret» (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Modele Heidija Kluma ir nolēmusi mest mieru apakšveļas modeles karjerai. Sieviete to pavisam nopietni paziņojusi jau neskaitāmās intervijās. Vasarā viņai paliks četrdesmit gadi un beigsies līgums ar «Victoria`s Secret», slavenā modele to neplāno pagarināt.

Modele uzskata, ka četrdesmit gadi ir vecums, kad ir jāatkāpjas no apakšveļas industrijas kalngala un jādod iespēja jaunākām modelēm, jo, ja viņa to turpinās darīt, tad pati nejutīsies ērti un no malas izskatīsies smieklīga.

Modele nekad nav veikusi plastiskās operācijas, viņa ir nolēmusi novecot dabiski, pret šo faktu nespēj iebilst neviens plastiskais ķirurgs, modele nav izmantojusi pat botoksa injekcijas, jo smejoties viņai gar acīm ir redzamas krunciņas; ja tiek lietots botokss, krunciņas izgaist.

Modele smejoties saka, ka mīl savas krunciņas un tas, ka viņai tās ir, liecina tikai par daudziem jautriem brīžiem, kuri likuši viņai smaidīt.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu