Skat, par kādu skaistuli kļuvusi Simona Kubasova. Pozē krāšņā bikini (64)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Plašāka sabiedrība simpātisko blondīni Simonu Kubasovu iepazina, pateicoties dalībai TV realitātes šovā «Latvijas pirncese». Taču šobrīd Simona ļoti veiksmīgi startē dažādos pasaulē zināmos starptautiska mēroga skaistumkonkursos. Skaistulei ir labi panākumi, jo konkursos viņa vienmēr ierindojas finālistu vidū. Tādējādi Latvijā Simona viesojas arvien retāk.

Vasaras vidū žurnāls «Vakara Ziņas» vēstīja, ka Simona Kubasova no Libānas galvaspilsētas Beirūtas atgriezusies ar iegūto trešās «Vice Miss» titulu tur notiekošajā starptautiskajā konkursā «Miss World Next Top Model 2013». Latviešu skaistule konkursa laikā izcīnīja ne vien titulu, bet kļuva arī par pazīstamā peldkostīmu zīmola «K-lynn» reklāmas seju.

Savukārt augustā Simona jau bija devusies uz Ķīnu, kur Pekinā piedalījās skaistumkonkursā «Super Model Of The World».

Šobrīd Simona ir Korejā, kur piedalās starptautiskajā skaistumkonkursā «Miss Asia Pacific World». Konkursā piedalās 43 skaistules no dažādām pasaules valstīm. Sociālajos tīklos Simona publicējusi fotogrāfijas no konkursa norises, kur viņa smaidīga un lieliskā formā pozē košā bikini.

Komentāri (64)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu