Lindsija Loena: «Esmu savs ļaunākais ienaidnieks» (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vakar beidzot ēterā parādījās ekskluzīvā intervija, ko aktrise Lindsija Loena bija apsolījusi sniegt vienai no Amerikas ietekmīgākajām personām Oprai Vinfrijai. Kā jau bija paredzams, intervijā lija daudz asaru un Loena atzinās, ka ir pati savs ļaunākais ienaidnieks un lieliski to apzinās.

Aktrise atcerējās, kā pirms pāris gadiem attapusies cietumā. Tobrīd viņa nesaprata, ka vajag vienkārši aizvērties un klausīties.

Šoreiz, kad aktrise tika nosūtīta uz rehabilitācijas klīniku, viņa vispār nav pretojusies. Loena sapratusi, ka pati nespēj tikt galā un, iespējams, tiesnese zina labāk, kas viņai nepieciešams, lai spētu atkal dzīvot normālu dzīvi.

Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise atzinās, ka ir alkoholiķe, ka alkoholu lietojusi daudzus gadus, jo tas vienmēr atvēris viņai daudzas durvis. Kopā ar alkoholu pamēģināts arī kokaīns. Loena Oprai zvērēja, ka kokaīnu lietojusi tikai desmit vai piecpadsmit reizes.

Pēc kokaīna lietošanas aktrise vienmēr jutusies slikti nākamajā rītā, un tas mudinājis viņu dzert vēl vairāk alkohola. Drīz vien alkohols jau aizstājis ikrīta kafiju.

Lindsija atzīstas, ka ir lietojusi narkotikas, bet nekad neko injicējamu. Ar šļirci viņa sev ir ievadījusi tikai B12 vitamīnu.

Aktrise ir nolēmusi atgriezties pie patiesas laimes, tas nozīmē, ka Loena ir nolēmusi cītīgi strādāt un atgūt visu zaudēto popularitāti kino lauciņā.

Lai tas varētu notikt, sākumā Loenai ir jāatgūst to cilvēku uzticība, ar kuriem kopā viņa strādā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu