Nina Dobreva vēlas atvērt jogas studiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Seriāla «Vampīru dienasgrāmatas» zvaigzne Nina Dobreva paralēli seriāla filmēšanai ir nolēmusi atvērt savu jogas studiju ar kuras palīdzību vēlas mainīt citu cilvēku dzīves.

Nina jau ir sākusi darbu pie jogas studijas izveides, aktrise priecājas par projektu un visus brīvos brīžus pavada palīdzot iekārtot studiju. Neatkarīgi no tā jātaisno sienas vai jāizvēlas mēbeles, Nina ir ar visu savu enerģiju un darba sparu klāt un piedalās.

Aktrisei liekas būtiski attīstīt otru smadzeņu daļu, sajūtu to darot, aktrise raksturo kā tādu pašu sajūtu kāda rodas sākot trenēt kādu jaunu muskuli. Trenējoties tu sajūti muskuli un sāpes ko sniedz treniņš, tev liekas patīkamas.

Foto: Reuters/Scanpix

Joga ir izmainījusi aktrises dzīvi un viņa vēlas būt par starpnieku un palīdzēt mainīt citu cilvēku dzīves.

Aktrise nebaidās no kritikas, kuru saņem seriāla «Vampīru dienasgrāmatas» sakarā un nebaidās arī no kritikas, kuru saņems atverot jogas studiju. Nina nestāv uz vietas, vienmēr attīstās, pilnveidojas un tas palīdz pieņemt un akceptēt kritiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu