Rianas tēvs vēlas, lai meita izlīgst ar Krisu Braunu (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Riana izšķīrās ar savu draugu, mūziķi Krisu Braunu, pirms pāris nedēļām. Pāra pagātnes dēļ, kur mūziķis bija pat iekaustījis dziedātāju, Rianas draugi un ģimenes locekli ir sajūsmā par šķiršanos; visi, izņemot Rianas tēvu Rolandu Fentliju.

Rolands cer, ka pāris izlīgs un būs kopā ilgi un laimīgi, viņš tic abu dziedātāju mīlestības patiesumam un šķiršanos uzskata par meitas kļūdu.

Rianas tēvs saka, ka ir Krisa vislielākais fans, un tic, ka viņš nožēlo, ka piekāvis viņa meitu, un ka tik mazam incidentam, kas noticis pagātnē, nav jāstāv pa vidu abu jūtām.

Foto: AP/Scanpix

Rolands ir pārliecināts, ka pāris izlīgs tuvāko mēnešu laikā. Kā arī šādas šķiršanās un kopā saiešanas noraksta uz pāra emocijām un kaisli.

Tomēr sarunā ar meitu Rolands uzzināja, ka viņa jūtas labi, ir laimīga, un tas viņam ir pats galvenais, lai viņai viss ir kārtībā.

Rianas tēvs uzskata, ka meitai ir vajadzīga pauze no mūzikas, attiecībām, ir jāapdomājas, jāatpūšas un tad jāpieņem daudzi būtiski lēmumi.





Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu