Liene Šomase uz SWH ballīti ierodas visa oranžā un kopā ar kolēģi (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Dziedātāja Liene Šomase uz radio SWH 20. jubilejas ballīti bija saposusies oranžos toņos, tādējādi pieskaņojoties radio logo krāsām. Pa dienu Liene apmeklēja savas meitiņas Gabrielas Māmiņu dienas koncertu bērnudārzā, bet jau vakarā viņa kopā ar kolēģi devās uz SWH jubilejas koncertu.

Sarunā ar dzīvesstila žurnālu «Sejas» Liene Šomase atklāj, ka aizvadītā diena bijusi jauku notikumu piesātināta. «Pa dienu biju bērnudārzā uz savas mazās princesītes Māmiņu dienas koncertu. Meitiņa gan dejoja, gan dziedāja. Tas bija ļoti emocionāls koncerts. Mani sapratīs māmiņas, kādas ir sajūtas, kad mazais bērniņš dzied un dejo Māmiņu dienas koncertā. To vārdos nevar aprakstīt,» teic Liene.

Pēc sirsnīgā Māmiņu dienas koncerta Liene gatavojās radio SWH ballītei, bet mazo Gabrielu pieskatīt bija ieradusies omīte.

Koncertzālē «Palladium» Liene ieradās kopā ar kolēģi, par kuru gan nevēlējās izplūst sarunās. Dziedātāja bija ievērojusi dreskodu un tērpu un aksesuārus izvēlējusies oranžā krāsā.

Liene Šomase radio SWH 20. jubilejas ballīti koncertzālē "Palladium" apmeklēja kopā ar kolēģi
Liene Šomase radio SWH 20. jubilejas ballīti koncertzālē "Palladium" apmeklēja kopā ar kolēģi Foto: Sejas.lv

«Speciāli neko neiegādājos šim pasākumam. Mana mīļākā krāsa ir oranžā un tirkīzzilā. Manā skapī ir ļoti daudz šādas krāsas apģērbu un aksesuāru. Man pašai ļoti patika šī doma, ka varu saposties oranžos toņos. Oranžā krāsa ir psiholoģiski veiksmīga un noskaņo pozitīvi, ne velti radio SWH šo krāsu pirms 20 gadiem izvēlējās savā logo. Vispār man bija prieks, ka radio jubilejas ballītē viesi bija ievērojuši dreskodu vairāk nekā Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas ceremonijā. Pat radio «SPIN FM» puiši bija izvēlējušies oranžus tauriņus. Jau ieejot ballītes norises vietā, koncertzālē «Palladium», viss bija skaisti noformēts, lai radītu svētku noskaņu. Muzikālie priekšnesumi bija kreatīvi un oriģināli,» novērojumos dalās Liene un piebilst, ka šā pasākuma laikā satikusi domubiedrus, ar kuriem kopā tiks radīts kāds jauns projekts. «Šādi pasākumi ir pozitīvi, jo var sastapt kolēģus, lai veidotu ko jaunu,» viņa nosaka.

«Tagad, kā vien ir brīvs laiks, braucu pie dabas. Priežu mežos var smelties tik daudz enerģijas,» par silto laiku priecājas dziedātāja.

Šī vasara Lienei solās būt ļoti piesātināta. «Gatavošu savu jauno koncertprogrammu, ko skatītāju vērtējumam nodošu februārī,» teic Liene. Šovasar viņu dzirdēsim un redzēsim arī Dzintaru koncertzālē, kur viņa piedalīsies koncertos kopā ar Maestro Raimondu Paulu.

Dziedātāja arī turpina spēlēt izrādē «Neaiztiec mani», kurā tiek astpoguļotas mūsdienu jauniešu problēmsituācijas. «Mūsu mērķis ir šo izrādi parādīt vairākas Latvijas skolās, viņa nosaka.

Liene iesaistījusies arī kādā māmiņu labdarības projektā. Man ļoti daudz sociālajos tīklos raksta māmiņas, kurām ir ļoti smagas sadzīves problēmas. Ir piedzimis bērniņš, bet nav pat ratiņu, ar ko izvest mazuli pastaigā. Tad nu cenšos palīdzēt nevis ar naudu, ko bieži vien var notērēt citiem mērķiem, bet ar reālām sadzīves lietām,» situāciju skaidro dziedātāja. Vasarā Liene piekritusi pasniegt arī nodarbības bērniem ar īpašām vajadzībām.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu