Riana apciemojusi Mika Ozoliņa meitiņu (51)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Latviešu izcelsmes režisoram Mikam Ozoliņam Amerikā ir attiecības ar dziedātājas Rianas bekvokālisti Kimberliju Inci. Attiecību laikā pasaulē nākusi arī abu kopīgā meitiņa Eisleja. Nedēļas nogalē mazulīte satika savu tanti, populāro dziedātāju Rianu.

Mazulītei šī bija pirmā tikšanās ar savu populāro tanti, kura, pēc meitenītes vecātēva Māra Ozoliņa vārdiem, būs Eislejas krustmāte.

Riana savā «Instagram» profilā ir ievietojusi bildes, kurās redzama kopā ar Mika Ozoliņa meitiņu, un komentējusi, ka beidzot satikusi savu maziņo un viņa ir tik smalciņa.

Foto: No personiskā arhīva

Riana Eisliju sabučojusi ar savu jauno lūpukrāsu «RiRi Woo». Tas Mikā Ozoliņā radījis sajūsmu, kuru viņš neslēpj, savā «Facebook» profilā rakstot, ka beidzot Rianas lūpukrāsa ir testēta uz viņa meitas un ka Riana nebeidz skūpstīt viņa mazulīti, un vēl piebilst: cik gan laimīgs var būt viens mazulis!

Lūpukrāsa ir «MAC Cosmetics» ražojums, kura reklāmas seja ir Riana. Viņa ir ne tikai reklāmas seja, bet arī piedalījusies toņa izstrādē. Parādoties pārdošanā jaunajai lūpukrāsai «RiRi Woo», tā tika izpārdota trīs stundu laikā, pateicoties tieši Rianas līdzdalībai.

Foto: Instagram

Atrodoties Latvijā, Mikam Ozoliņam ir bijušas attiecībās ne tikai ar aktrisi Agnesi Zeltiņu, bet arī ar populāro dziedātāju DJ Ellu, kura arī nav spējusi atturēties un komentējusi Mika mazulītes bildi, rakstot: «Ierēcam! Miķelis bērnībā 2. daļa.»

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu