Šovasar Jūrmalas pludmalē notiks iespaidīgs blondīņu festivāls (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: "Go Blonde" arhīvs

13. jūlijā Jūrmalā starp Majoru un Dzintaru pludmalēm pašā jūras krastā norisināsies jau ceturtais «Go Blonde» festivāls, kas šogad mainījis savu formātu un atrašanās vietu, pārceļoties no Rīgas uz vasaras iecienītāko Latvijas kūrortvietu – Jūrmalu.

Krāšņais blondīņu festivāls šovasar sola plašu izklaides un sporta programmu visas dienas garumā. Divas dienas notiks «Port Manana» organizētās sacīkstes vindsērfingā, starptautiskas pludmales volejbola sacensības un dažādu stilu deju konkursi. Pludmalē visas dienas garumā apmeklētājus izklaidēs dīdžeji no dažādām pasaules valstīm. Neatņemama festivāla sastāvdaļa ir «Harley-Davidson» motociklu parāde un Merilinas Monro līdzinieču konkurss.

«Centīsimies radīt Ibizas stila atmosfēru un ar laiku izveidot savu atpazīstamu Jūrmalas atmosfēru ar sportiskām un izklaides iespējām. Dosim arī iespēju lounge tipa teltīs patverties no saules stariem un baudīt kokteiļus. Pasākums pludmalē būs bezmaksas, līdz ar to atvērts jebkuram apmeklētājam,» atklāj «Go Blonde» festivāla idejas autore un organizatore Marika Ģederte.

Vēl ikviens interesents var pieteikt savu dalību blondīņu festivāla ietvaros notiekošajos pasākumos: «Aicinām pieteikties www.goblonde.lv mājas lapā meitenes un puišus otrajam «Mis un Misters Australian Gold» konkursam, kas šoreiz notiks «Pludmales patruļas» stilā, un jau trešajam Merilinas Monro līdzinieču konkursam.»

Grandiozo blondīņu festivālu noslēgs slēgtā ballīte «Pink Party», kas norisināsies «Hotel Jūrmala SPA», kurā piedalīsies viesmāksliniece - latīņu popmūzikas princese, hīta «Bailando» dziedātāja Loona,

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu