Breds Pits un Andželīna Džolija sākuši ražot savu vīnu (1)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Holivudas pāris Breds Pits un Andželīna Džolija dara savu sārto vīnu no Francijas īpašumā augošajām ogām, vēsta vīna portāls «Decanter.com».

Filmu zvaigznes kopš 2012.gada ražas novākšanas sadarbojas ar franču vīndari Marku Perēnu, teikts portālā. Plānots, ka «Miraval» vīns veikalu plauktos nonāks martā, bet baltvīni - vasaras beigās.

«Viņi vēlas būt droši, ka ražo labākos Provansas vīnus, kādus spēj,»

Perēns trešdien atklāja «Decanter.com». «Viņi bija klāt maisīšanā, kā arī uzrauga visu, sākot ar iekārtām vīna darītavā un beidzot ar pudeļu etiķetēm.»

Uz «Miraval» etiķetes būs Džoliju-Pitu un Perēna uzvārdi.

Pirms četriem gadiem Pits un Džolija sāka īrēt Miravalas vīna darītavu, bet vēlāk to nopirka. Īpašumā ietilpst aptuveni 60 hektāri zemes, kur tiek audzēti vīnogulāji.

«Miraval» vīnu agrāk dēvēja par «Pink Floyd», jo britu rokzvaigznes īpašumā esošajā studijā ierakstīja slaveno 1979.gada albumu «The Wall», raksta «Decanter.com».

Pagājušogad Pits atklāja mēbeļu kolekciju, kas radīta sadarbībā ar dizaineru Frenku Polaro. Viņš arī sastrādājies ar vairākiem arhitektiem, lai uzceltu lētus, bet kvalitatīvus dzīvokļus postošajā viesuļvētrā «Katrīna» cietušajiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu