Bejonsē atzīst, ka dziedāja, izmantojot fonogrammu (7)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Dziedātāja Bejonsa ceturtdien Superkausa preses konferencē atzinās fonogrammas izmantošanā ASV prezidenta Baraka Obamas inaugurācijas ceremonijā.

Tomēr viņa solīja izpildīt ASV himnu bez fonogrammas svētdienas Superkausa spēles starplaikā.

21.janvāra ceremonijā Bejonsa izpildīja ASV himnu, taču jūras kājnieku orķestra dalībnieces paziņojums, ka viņa izmantojusi fonogrammu, pievērsa priekšnesumam pastiprinātu mediju uzmanību. Tomēr vēlāk orķestris publicēja oficiālu paziņojumu, ka neviens tā dalībnieks «neatrodas tādā pozīcijā, lai novērtētu, vai tika izmantota fonogramma».

«Es esmu perfekcioniste un palieku mēģinājumu telpā, kamēr vairs nespēju nostāvēt kājās, taču man nebija laika mēģinājumiem ar orķestri,» Bejonsa skaidro. «Tā bija televīzijas tiešraide, turklāt man arī emocionāli ļoti nozīmīga ceremonija, ar ko es lepojos. Un tāpēc, ka bija nepiemēroti laika apstākļi, aizkavēšanās un trūka kārtīgas skaņas pārbaudes, es negribēju riskēt.»

«Es gribēju padarīt prezidentu un visu valsti lepnus, tāpēc izmantoju ierakstu, kā tas mūzikas industrijā notiek bieži. Es ļoti lepojos ar savu priekšnesumu,» viņa piemetināja.

Turklāt 31 gadu vecā dziedātāja pārsteidza Superkausa preses konferences apmeklētājus, lūdzot viņiem piecelties un nodziedot ASV himnu.

Kad aplausi pieklusa, viņa vairākiem simtiem mediju pārstāvju jautāja: «Vai jums ir kādi jautājumi?»

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu