Kubasovas pavasara tērpu kolekciju demonstrē skaistākie ogrēnieši (18)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Trekteris

Pagājušās nedēļas nogalē Ogres klubā «Hauze» norisinājās krāšņa modes skate, kurā «Mis & Misters Ogre 2012» dalībnieki demonstrēja latviešu dizaineru jaunāko pavasara/vasaras kolekciju tērpus, kā arī atklāja savas defilē prasmes un modeļu dotības.

«Mis & Misters Ogre 2012» konkursanti modes skatē iepazīstināja ar jauno modes dizaineri Ģirtu Urbacānu, demonstrējot viņa jaunāko kolekciju «CMYK». Ar savu kolekciju jaunais modes mākslinieks vēlas lauzt stereotipu, ka tauriņš un veste ir velkami tikai saviesīgos pasākumos. Viņš uzstāj, ka šis apģērbu komplekts var tikt ieviests arī ikdienas garderobē un valkāts darba dienas vakarā, baudot vīna glāzi ar mīļoto, satiekot draugus svētdienas pusdienās vai baudot naktsdzīvi nedēļas nogalē. Kolekcijas tērpus var valkāt gan ikdienā, gan svinīgos pasākumos. Mākslinieks pārliecināts, ka viņa darināto tērpu valkātājs būs uzmanības centrā.

Savukārt sieviešu apģērbu jaunāko kolekciju prezentēja pati konkursa «Mis un Misters Ogre 2012» organizatore Diāna Kubasova, kura pirmo reizi pašas darinātos vakartērpus uz skatuves izrādīja tieši konkursa «Mis un Misters Ogre 2011» finālā pērn martā. Kopš tā laika Diāna paspējusi savus tērpus atrādīt arī modes nedēļā Spānijā, prezentācijā Kazahstānā un konkursā «Miss Intercontinental 2012» Vācijā, kur ieguva balvu par labāko vakartērpu. Diāna par savu jaunāko pavasara/vasaras kolekciju teic, ka tā domātā sievišķīgām, maigām, taču par sevi pārliecinātām sievietēm, kuras vēlas izskatīties labi gan ikdienas steigā, gan brīvdienu atpūtā. Kolekcijā dominē spilgtas krāsas, pamanāmi dzīvnieku un ziedu raksti.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu