Liepājnieki satraukti par Ainara Virgas postošo atkarību (166)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

19. janvārī vēju pilsētā Liepājā dziedātājs Andris Ērglis sniedza 30 gadu jubilejas koncertu, kurā negaidīti, personisku iemeslu dēļ nepiedalījās leģendārais «Līvu» mūziķis Ainars Virga. Dzīvesstila portāls «Sejas» noskaidroja, ka Ainars joprojām cīnās ar postošo atkarību – alkoholismu.

Ainaram Virgam grādīgie dzērieni nav sveši – mūziķim arī iepriekš bijušas problēmas ar pārlieku liela alkohola daudzuma lietošanu. Pirms pāris gadiem viņa dzīvē ienāca mīlestība – sieviete, kuras dēļ Ainars kaitīgo netikumu tomēr atstāja otrajā plānā. Galu galā atkarība izrādījās par viņu stiprāka. Šobrīd par Ainaru noraizējušies arī viņa draugi, kuri jūtas bezpalīdzīgi, jo nezina, kā palīdzēt skatuves kolēģim. «Tas nav iespējams. Viņu glābt nav iespējams,» teic labs Ainara draugs.

Ainars Virga 2006. gadā
Ainars Virga 2006. gadā Foto: LETA

Koncerta dienā, 19. janvārī, ap pulksten 15:00 jau tapis skaidrs, ka Ainars vakarā nebūs spējīgs uzstāties neadekvātā stāvokļa dēļ, tādēļ tika atrasts aizstājējs. Draugi un kolēģi raizējas, ka šāda attieksme pierāda – Ainaram vairs nevar uzticēties. Nevar zināt, vai koncerta dienā Virga būs spējīgs uzstāties. Mazliet izmisis, Ainara draugs teic: «Kā tad ar tādu cilvēku lai strādā?!» Šāds gadījums neesot pirmo reizi, arī iepriekš Ainars ir bijis nespējīgs paveikt sarunāto.

Tāpat noskaidrots, ka Ainaram Virgam nesen nozagtā ģitāra ir atradusi ceļu pie saimnieka. Virgas draugs mīklaini teic: «Ai, tas taču viss ir «sviests». Protams, ka ģitāra ir pie viņa.»

Komentāri (166)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu