Olga Rajecka dalās pārdomās par 2012. gadā piedzīvoto

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Latviešu populārā estrādes dīva Olga Rajecka atklāj, ka Ziemassvētki viņai ir svēta lieta, tādēļ šajos svētkos viņa visu savu uzmanību velta ģimenei - meitai Marijai un dzīvesbiedram Gintam, kā arī abām ar meitu par tradīciju kļuvis katoļu dievnama apmeklējums. Tādēļ Ziemassvētku laikā Olga atsakās no koncertiem, jo pirmajā vietā šajās dienās ir vakarēšana ģimenes lokā.

Dzīvesstila portāls «Sejas» Olgu Rajecku sastapa skatuves kolēģa Laura Reinika Ziemassvētku koncertā «Arēnā Rīga». Uz sava skatuves kolēģa un drauga Laura koncertu Olga bija īpaši skaisti saposusies, izvēloties tērpu melnos toņos, ko akcentēja ar spožiem aksesuāriem no veikala «Sorelle».

«Mēs ar Lauri esam labi draugi. Vienmēr viens otru apsveicam vārda dienās. Abi darbojamies Mārtiņa Freimaņa fondā un braucam ciemos pie biedrības «Dižvanagi» bērniem,» stāsta Olga.

Šajos Ziemassvētkos dziedātāja būs kopā ar savu ģimeni. Jau vairākus gadus abas ar meitu Mariju viņas dodas uz katoļu dievnamu Mežaparkā, lai apmeklētu svētku dievkalpojumu.

Jau pēc Ziemassvētkiem līdz pat Jaunā gada svinībām Olgai darba pilnas rokas. 26. decembrī kinoteātrī «Splendid Palace» dziedātājai ir jāspēlē loma mūziklā visai ģimenei «Viens pats Ziemassvētkos no citas planētas». Savukārt 28. janvārī Olgu varēsiet sastapt Ventspilī, kur teātra namā «Jūras vārti» izskanēs viņas jubilejas lielkoncerts. Tajā uzstāsies arī Olgas skatuves kolēģi, bet jau 29. janvārī Olgu dzirdēsiet Siguldā «Baltajā flīģelī».

Atskatoties uz aizvadīto gadu, Olga atklāj, ka tas bijis īpaši darbīgs un paveikti daudzi labi un paliekoši darbi. Izdots Olgas DVD, ierakstu albums un grāmata, kas veltīta dziedātājas jubilejai, kā arī muzikāla izrāde, kurā galvenajā lomā ir pati dziedātāja.

Taču vislielāko prieku Olgai sniedz spēja uzmundrināt un iedvesmot citus. Kā viņa pati atklāj sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas», ja nebūtu dziedātāja, noteikti būtu ārste un palīdzētu cilvēkiem. «Nekas man nesniedz tik lielu gandarījumu kā fakts, ka ar savu dzīvesprieku un enerģiju spēju citus uzmundrināt, ka varu pavilkt sev līdzi un iedvesmot, pat kādam likt atteikties no alkohola lietošanas. Man Daiņa Dobelnieka sieva ir teikusi: «Olga, tu esi mūsu vilcējspēks!» Nebiju par to tā aizdomājusies,» pārdomās dalās dziedātāja. Vēl atrodoties uz vecā gada sliekšņa, Olga vēlas no malas paskatīties uz 2012. gadā paveikto, jo tik tiešām gads bijis spraigs un notikumiem bagāts.

No nākamā gada latviešu estrādes dīva gaida jaunas idejas un iedvesmu. «Lai ir jaunas dziesmas un muzikālas izrādes, kurās piedalos, lai ir veselība un mīlestība, un lai mana Marija iestājas augstskolā,» jaunajā 2013. gadā vēlas Olga.

Olga Rajecka
Olga Rajecka Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu