Izbeigta Spīrsas un Lufti tiesas lieta

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Losandželosas tiesa ceturtdien pierādījumu trūkuma dēļ izbeidza lietu, ko pret popdīvu Britniju Spīrsu ierosināja bijušais menedžeris Sems Lufti.

«Es to ilgi un rūpīgi pārdomāju,» teica Losandželosas Augstākās tiesas tiesnese Sūzena Brugera.

Pirms divām nedēļām sākās liecināšanas. Kā ziņots, Lufti vēlas piedzīt 15 procentus no dziedātājas tā laika ienākumiem, kā arī apsūdz dziedātājas vecākus Džeimiju un Linnu Spīrsus. Saskaņā ar Lufti teikto 2008.gada janvārī Džeimijs Spīrss esot viņam iesitis mūziķes mājoklī Losandželosā, savukārt Linna Spīrsa esot viņu apmelojusi tajā pašā gadā izdotajā grāmatā «Through the Storm».

Pierādījumu trūkuma dēļ tiesnese izbeidza lietu pret Spīrsu un viņas vecākiem, taču 38 gadus vecais Lufti sola iesniegt apelācijas sūdzību.

Lai arī Brugeras lēmums Spīrsai un viņas ģimenei ir liela uzvara, liecībās izskanējusi skandaloza informācija. Lufti tiesā apgalvoja, ka 2007.gadā Spīrsa esot noskuvusi matus tāpēc, lai apmānītu narkotiku pārbaudi, jo uzskatījusi, ka lietotās narkotikas, to vidū metamfetamīns, esot uzkrājušās viņas matos.

Lufti stāstīja, ka esot centies atturēt dziedātāju no narkotiku lietošanas. Savukārt viņas tēvs Džeimijs Spīrss norādīja, ka meitas aizraušanās ar narkotikām likusi raizēties par viņas dzīvību, bet Lufti esot tikai padziļinājis viņas problēmu.

Spīrsas māte Linna apgalvoja, ka Lufti esot pievienojis meitas ēdienam saberztas narkotikas, lai palīdzētu viņai iemigt.

Tiesā tika apspriests laiks, kad Spīrsa noskuva matus, divas reizes tika ievietota psihiatriskajā klīnikā, zaudēja aizbildniecību pār saviem bērniem, turklāt par dziedātājas aizbildni tika iecelts viņas tēvs, kurš ieguva tiesības lemt par meitas veselību un finansēm.

Tomēr 2011.gadā Spīrsa izdeva albumu «Femme Fatale» un devās pasaules koncertturnejā. Pašlaik viņa ir talantu šova «The X Factor» žūrijas locekle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu