Pie Štromberga ciemojas Amerikas draudzene (146)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Uz pāris nedēļām Latvijā pie divkārtējā olimpiskā čempiona Māra Štromberga (25) viesojas viņa mīļotā meitene Nataša Paulo no Amerikas. Sportistu pievilcīgā draudzene pavadīja arī uz grupas «Prāta Vētras» mēģinājumu un koncertu Skonto stadionā. «Prāta Vētra» savā koncertā sumināja olimpiešus un skanot dziesmai «Bronza», Māris uz skatuves parādījās ar savu BMX velosipēdu.

Nu jau pāris gadus Latvijas sportists Māris Štrombergs lielākoties dzīvo Amerikā. Murrjetē, kas atrodas starp Sandjego un Losandželosu, divkārtējais olimpiskais čempions iegādājies vienstāvu māju, kurā ir četras guļamistabas un trīs vannasistabas. Turklāt BMX trase, kurā Māris trenējas, atrodas 30 minūšu attālumā.

Amerikā Latvijas sportists sastapis savu mīlestību amerikānieti – Natašu Paulo. Abi uzsākuši kopdzīvi. Nataša pārdzīvo un jūt līdzi Māra panākumiem sportā.

Šobrīd Nataša viesojas pie Māra Latvijā, bet jau 28. augustā abi lidos prom uz Ameriku. Nataša ar Māri apmeklēja arī «Prāta Vētras» mēģinājumu un koncertu Skonto stadionā. Kad vakara koncertā, godinot olimpiešus, Mārim bija jābūt uz skatuves, Nataša notiekošo vēroja no VIP sēdvietām. Divkārtējā olimpiskā čempiona godināšana izvērtās īpaši emocionāla. «Prāta Vētras» solists Renārs Kaupers atklāja, ka dziesmai «Bronza» ir mainīts teksts, un visiem jādzied - «Mums taču ir zelts un ir arī bronza». Skanot dziesmai un skatītāju tūkstošu applausiem uz skatuves, braucot ar savu velosipēdu, parādījās arī pats Māris Štrombergs.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Māris atklāja, ka grupa «Prāta Vētra» ir viņa mīļākā latviešu grupa. «Manam trenerim Ivo arī patīk «Prāta Vētra» un mana mamma arī ir liela grupas fane,» nosaka Māris. Zīmīgi, ka piedaloties pasaules kausa mačos, braucot pa vienam uz laiku, pa visu trasi skan «Prāta Vētras» dziesma «Tur kaut kam ir jābūt». «Tā ir mana mīļākā dziesma,» atzina Māris.

Latvijā divkārtējais olimpiskais čempions ieradīsies tikai uz Ziemassvētkiem, kad notiks ikgadējā labāko Latvijas sportistu apbalvošanas ceremonija.

.

Komentāri (146)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu