Teterovskis, Lepers un Dukurs uz riteņa (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms dažām dienām trīs populāri puiši - atraktīvais kordiriģents Ints Teterovskis, aktieris Rihards Lepers un dziedātājs Miks Dukurs - piedalījās veloorientēšanās sacensībās, kuru moto bija «Ieskaties vēsturē!», atsvaidzinot savas iemaņas velofotorallijā. Pasākums notika, lai atzīmētu «Vienības brauciena» tuvošanos, - tas notiks 2.septembrī Siguldā.

Otrdien, 14. augustā, Rīgas ielās devās vairāki populāri puiši uz velosipēdiem – atzīmējot Vienības brauciena tuvošanos, norisinājās velo orientēšanās sacensības, kurās piedalījās arī dziedātājs Miks Dukurs, diriģents Ints Teterovskis (abi attēlā) un aktieris Rihards Lepers.

Sacensību laikā velokomandām, sekojot norādēm, Rīgā bija jāatrod vietas, kas saistītas ar «Vienotības brauciena» tradīcijām bagāto vēsturi.

Jāpiebilst gan, ka no trim populārajiem velosacensību dalībniekiem līdz finišam tika vien dziedātājs Miks Dukurs, jo Leperam pa ceļam gadījās ķibele ar velosipēdu (viņš kādu gabalu to stūma pie rokas, taču līdz finišam diemžēl netika), savukārt Intam Teterovskim braucienu nācās pamest pa ceļam, jo viņam bija jādodas uz kora mēģinājumu.

Tiesa, neraugoties uz komandas biedra Teterovska izstāšanos, Miks Dukurs kopā ar draugu godam veica distanci - viņa komanda «Positive For» finišēja trešā, saņemot Atzinības kausu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu