Krūzs mēģinājis nolaupīt savu meitu (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris un filmas «Neiespējamā misija» zvaigzne Toms Krūzs mēģinājis nolaupīt savu meitu Suri un šim nolūkam pat noīrējis helikopteru.

Krūzs un viņa ekssieva Keitija Holmsa, kuri nesen izšķīrās, jau apsprieduši īpašuma sadalīšanas noteikumus, tāpat Krūzam katru mēnesi jāpārskaita nauda meitas uzturēšanai. Viņš arī piekritis, ka Suri kopā ar Keitiju dzīvos Ņujorkā, un viņš varēs tikties ar meitu, kad vien vēlēsies, taču - tikai auklīšu klātbūtnē. Tādēļ radies jautājums: kā Krūzs un viņa meita varēja atrasties vienā mašīnā, kas devās uz helikopteru pacelšanās laukumu?

Tiek ziņots, ka Krūzs Ņujorkas ielās sarīkojis teju vai ralliju: 20 minūtes mašīna, kurā atradās Holivudas zvaigzne un viņa meita, centās atrauties no daudzajām automašīnām un paparaci motocikliem, kas viņiem sekoja. Amerikāņu prese apgalvo, ka Krūzs steidzies nokļūt helikopteru pacelšanās laukumā, kas atrodas Manhetenā, 12. avēnijas un 29. ielas stūrī - tieši uz turieni no viesnīcas «Greenwich», pārsniedzot atļauto ātrumu par vismaz 30 km/h, joņojis viņa melnais «Chevrolet Suburban».

Tiesa, aktiera preses pārstāve Amanda Lundberga paziņojusi, ka nekādas sacīkstes viņas klients Manhetenā neesot rīkojis. «Tā nav taisnība, un nekas tāds nav noticis,» Krūza pārstāve lakoniski komentēja izskanējušo informāciju.

Atgādināsim, ka jūlija sākumā tika noformēti Krūza un Holmsas šķiršanās dokumenti. Beidzamo reizi abi klātienē tikās Krūza jaunās filmas uzņemšanas laukumā Isladē, kur tika parakstīts mierizlīgums un notika sarunas par īpašuma sadali.

Jau tika rakstīts, ka Keitija Holmsa nolēmusi mainīt meitas vārdu no Suri uz Skautu. Viņai kategoriski nepatīk un nekad nav paticis vārds Suri, tādēļ viņa jau sen meitu saukusi par Skautu. Pēc galīgās šķiršanās Keitija meitai atstās Krūza uzvārdu tikai kā atgādinājumu, ka viņai ir tēvs.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu