Astrologs pareģo režisora Zviedra meitiņas ieņemšanu (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Režisors Ivars Zviedris, kurš saņēma «Lielo Kristapu» par savu dokumentālo filmu «Dokumentālists», kurā stāstīts par Ķemeru purvā dzīvojošo Intu, nule ķēries pie jauna projekta - TV3 televīzijas filmas «Brīnumu paralēles». Tajā tiks stāstīts par Latvijā sastopamiem cilvēkiem, kuriem piemīt dažādi neparasti talanti. Veidojot filmu arī pats Ivars un viņa draudzene Signe piedzīvojuši īstu brīnumu, jo pareģis precīzi noteicis laiku, kad abi mīlnieki ieņems mazuli.

Veidojot TV3 televīzijas filmas «Brīnumu paralēles» sižetus, režisora Ivara Zviedra un montāžas režisores Signes starpā uzvirmoja spēcīgas jūtas un abu starpā sākās dienesta romāns. Strādājot pie maģiskajiem notikumiem, arī režisors ar draudzeni pārliecinājās, ka brīnumi notiek.

Piecus mēnešus vecā Anna Roze tētim, režisoram Ivaram Zviedrim ir īsts brīnums
Piecus mēnešus vecā Anna Roze tētim, režisoram Ivaram Zviedrim ir īsts brīnums Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Izrādās, kādā pasākumā, kurā piedalījies arī pazīstamais astrologs Ivo Puriņš, viņš visām klātesošajām dāmām piedāvājis izvilkt pa kārtij no sava zīlēšanas kāršu komplekta. «Kad izvilku kārti un Ivo to apskatīja, viņš teica, ka pēc deviņām dienām mani sagaida liels jaunums. Domājām, ka tas saistīts ar darbu, taču pārsteigums bija daudz lielāks - izrādījās, ka ceļā uz šo pasauli ir mūsu meitiņa Anna Roze,» sarunā ar portālu «Sejas» priecīgi atzīst režisors un viņa draudzene.

Ivara un Signes meitiņa Anna Roze pasaulē nāca pērnā gada nogalē un šobrīd viņa ir piecus mēnešus veca. Jaunie vecāki ir sajūsmā, ka astrologa Ivo Puriņa pareģojums ir piepildījies.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu