Stjuartes un Teronas caurspīdīgo kleitu sacensības (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktrises Kristena Stjuarte (22) un Šarlīze Terona (36) filmas «Sniegbaltīte un mednieks» (Snow White and the Huntsman) pirmizrādē sarīkoja īstu caurspīdīgo kleitu cīņu: abu modelētās dizaineru kleitas lieliski atklāja skaistuļu augumu aprises, ļaujot fanu fantāzijai lidot ļoti tālu... Šoreiz sarkanā paklāja ceremonija un ballīte bija izdevusies.

Kristenas melnā mežģīņu kleita tapusi modes namā «Marchesa» un ir no jaunās rudens kolekcijas. Kleitas faktūra mugurpusē neviļus atgādina skeleta kaulu kontūras, kas kopsaucējā ar izsmalcinātajām mežģīnēm koptēlu padara šiki glamūrīgu. Drosmīgi atsegtā aktrises muguras baltā āda tematiski piestāv Sniegbaltītes lomas atveidotājai.

Tomēr Kristena nav dzimusi augstajai modei, jo upurus skaistuma vārdā pacieš pavisam nelielu laika sprīdi: pirms sarkanā paklāja iznāciena

aktrise ieradās notikuma vietā savās «Converse» ērtajās kedās, kuras tika zibenīgi nomainītas pret kleitai piemērotākiem augstpapēžu apaviem.

Arī ļaunās pamātes lomas atveidotāja aktrise Šarlīze Terona filmas pirmizrādei izvēlējās drosmīgu kleitu, tiesa gan, stilistiski ļoti līdzīgu Stjuartes tērpam. Teronas melnā, caurspīdīgā tilla auduma kleita ir «Christian Dior Couture» meistardarbs.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu