Plikuma sarunas: dizainere Liene Drāzniece

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šoreiz uz Plikuma sarunām aicināta viena no patlaban labākajām pašmāju grafiskajām dizainerēm - Liene Drāzniece. Viņa arī pirmā sieviete radošā dizaina bloga video sižetu sarakstā.

Līdz šim "Plikuma sarunās" piedalījušies gan grafiskie dizaineri Jānis Birznieks un Aigars Mamis, gan arhitekts Mārtiņš Pīlēns un mākslinieks Dagnis Skurbe. Pēdējā, jūnija sākumā uzņemtajā sižetā tika iztaujāts arī Mārcis Miķelsons-Germs.

"Beidzot uzfilmējām sarunu arī ar meiteni, manuprāt, šobrīd labāko Latvijas grafisko dizaineri Lieni Drāznieci,"

teic Plikums.lv cilvēks Miķelis Baštiks.

"Par šo video runājām jau kopš pagājušā gada rudens, bet dažādu iemeslu dēļ tas notika tikai tagad. Un šķiet, ka labi vien ir – filmējot vasarīgajā Āgenskalnā, viss izskatās vēl labāk."

"Nākamos divus video arī ceram uzfilmēt ārā, kamēr vēl tik labs laiks – ar žurnāla Veto galveno mākslinieku Germani Ermiču, kurš, strādājot pie jaunā žurnāla numura, šobrīd uz laiku ir iebraucis Rīgā. Tāpat padomā ir intervija ar Armandu Leiti," turpina Baštiks.

Atgādinām, ka Dzīvesstila rubrikas lappusēs sadarbībā ar dizaina blogu "Plikums.lv" ik mēnesi publicējam talantīgāko un interesantāko pašmāju personību videointervijas jeb sarunas.

Plikums Sarunas / 006 – Liene Drāzniece from Plikums on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu