Sabiedrībā pazīstami cilvēki publisko savas nedēļas nogales fotogrāfijas (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/rihardslepers/

Kā jau katru nedēļu, esam apkopojuši slavenību ievietotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, lai informētu savus lasītājus par Latvijā pazīstamu cilvēku gaitām brīvdienās. Ko šajā nedēļas nogalē ir darījuši iemīļoti, tautā pazīstami cilvēki un topošās zvaigznes?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Izrādās, ka nav obligāti bija braukt uz ārzemēm, lai piedzīvotu gandrīz karantīnu! Pietiek būt RSU studentam un strādājošai skolnieces mammai! Es laikam nekad dzīvē tik ļoti neesmu gaidījusi Lieldienas, kad varēšu uzelpot un ieplānot kādu nesteidzīgu pastaigu pie dabas (kur, protams nav arī citi cilvēki)! Kad varēšu izbaudīt klasisko pašizolāciju, ar galveno moto: “beidzot man ir laiks tam un tam..” Bet šis nav par žēlošanos, jo studijas un savus projektus esmu izvēlējusies pati labprātīgi un apzināti! Un priecājos par to, ka man tie ir! Nerunājot jau par meitu ❤️ Šis ir stāsts par novērtēšanu! Nekad nebūtu iedomājusies, ka tik ļoti priecāšos par došanos uz veikalu un vienkārši baudīšu stāvēšanu pie luksafora, gaidot zaļo gaismu! Tas ir kaifs, jo tas ir limitēti! Katram mākonītim zelta maliņa, man šķiet, ka šī situācija mums iemācīs ne tikai mazgāt rokas, bet arī pa īstam novērtēt to, kas mums ir dots! Esmu droša, ka daudzi cilvēki šajā posmā daudz ko jaunu uzzina par sevi! Kādi ir Jūsu atklājumi?

A post shared by Anna Rozite ❤️ Prem Nirvana (@rozite) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

who stole my wig • • • ? @eriksradzelis

A post shared by KATŌ (@kato.dzied) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ir bezgala daudz vietu, arī ne pārāk tālu no Rīgas, kur var sociāli atbildīgi distancēties, vai pat pilnīgi izvairīties no cilvēkiem, un būt pie dabas. Atliek vien atvērt google maps un papētīt, kur var piebraukt, un, kur - pabradāt ar kājām. Dzīvojot Rīgas centrā, man vairs tikpat kā nav atlicis, kurp doties. Pagaidām vēl var pariņķot pa kvartālu vai doties vakara krosiņā. Arī patīkami, ka centrs arvien vairāk ar katru dienu atgādina 1.janvāra rītus - ielās tikpat kā tukšs. Tomēr ne visi godprātīgi paliek mājās. Ir pilsētas, kur ļaudis šturmē parkus, rotaļu laukumus, pilns atpūtnieku arī iecienītākajos dabas objektos. Man žēl, ka tā. Žēl arī par to, ka cilvēki melo par atgriešanos no ārzemēm vai kontaktiem ar saslimušajiem. Iespējams, viņi neatzīstas, jo baidās no nosodījuma. Iespējams, vienkārši egoisms. Diemžēl sabiedrībā aktivizējušies arī krāpnieki un naidīgi noskaņoti cilvēki. Kopīgais visiem, protams, bailes. Man gan nav ilūziju, ka pēc šī visa būsim labāki. Tāpat kā visos laikos, būs labi cilvēki, būs ļauni. Būs gudri un būs dumji, būs apzinīgi, būs vieglprātīgi utt. Krīze, citiem vārdiem sakot, nozīmē pārmaiņas. Liekais tiek atstāts pagātnē un veiktas korekcijas nākotnes vārdā. Mēs iemācāmies ko jaunu un meklējam iespējas, kā dzīvot citādākos apstākļos. Mans viedoklis visā šajā Covid-19 epopejā būtu vismaz uz 2 nedēļām ieviest maksimāli stingrus ierobežojumus, lai vīrusam zūd iespējas izplatīties. Jo atbildīgāk un nopietnāk rīkosimies tagad, jo drīzāk ikdiena varētu atgriezties vairāk vai mazāk normālā rutīnā. Šoreiz man ir paļāvība valsts iestādēm un speciālistiem. Mērķis visiem ir viens, bet katram jābūt gatavam ieguldīt.

A post shared by Daira Zīle (@dairazile) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recreation! #nature #supboarding ? get on board w @edsupboards

A post shared by Miks Dukurs (@miksdukurs) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mana miera osta ?️✨?? #lienesšomasesjaunaisalbūms

A post shared by Liene Šomase (@liene_somase) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ieturam distanci 2m #family #latvia #skaņaiskalns @madara_ozola_

A post shared by Raivis Vidzis (@raivisvidzis) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cinderella in spring

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Quarantine dance practice ?

A post shared by Klāvs Ozols (@ozolsklavs) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 15 of quarantine - I think in Tik Toks now. ??‍♀️

A post shared by you betcha (@betabeidz) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cash flow game night #business ?

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ronēnu, kurš maina savu kažociņu, pavisam nejauši sastapu jūras malā, patālu no Rīgas. Biju tā aizrāvusies ar jūras bildēšanu, ka gandrīz nepamanīju mazo radībiņu pie akmeņu krāvuma. Un labi, ka tā.. Varbūt viņu nepamana daudzi. Tā kā man rokās bija fotoaparāts ar diezgan lielu pievilkšanas funkciju, (400mm)tad varēju mazo papētīt tuvāk.... un tad klusi pamest vietu, kur ronēns kļūst pieaugušāks. Šis ir vēl viens aicinājums - NEIET klāt ronēniem. Tie ir savvaļas dzīvnieki !!!!!!! Šajās dienās desmitiem ziņu par suņu sakostiem un aizbiedētiem mazuļiem. Vai tiešām bilde instagramā um ziņkārība ir svarīgāka par ronēna dzīvību? Ja vien būtu iespēja, ronēni balto kažociņu uz pelēko nomainītu uz ledus. Bet ledus nav un mazie pelēki diemžēl kļūst krastā un , ja kāds nāk klāt - tie instinktīvi var ieskriet jūrā. Viņi ir klāti ar baltu, biezu, maigu vilnu. Mazuļu apspalvojums nav piemērots nedz peldēšanai, nedz niršanai. Ja mazie peldēšanu izmēģina pirms laika, tad tie visbiežāk aiziet bojā.

A post shared by KristineGarklava (@kristine.garklava) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сейчас у меня есть время и мне не хотелось бы терять с вами контакт. Хочу наконец снять большое видео с ответами на ваши часто задаваемые вопросы, которые периодически мне уже приходили во время проектов. Буду рада, если мои ответы кого-то вдохновят, особенно в такое непростое время. Оставляйте свои любые вопросы в комментариях. Я также продублирую свой запрос в сториз. На самые запрашиваемые вопросы я отвечу в своём видео для YouTube и IGTV. Спасибо!✨ Man ir laiks un vēlme - negribu zaudēt ar jums kontaktu. Vēlos beidzot uzfilmēt video ar atbildēm uz biežāk uzdotajiem jautājumiem, kurus bieži saņēmu projektu laikā. Būšu pateicīga, ja manas atbildes kaut vienu iedvesmos, it īpaši šajā sarežģītajā laikā. Raksti jautājumus komentāros, kā arī meklē jautājumu lodziņu manos storijos. Video ar atbildēm būs YouTube un IGTV. Paldies! ✨

A post shared by ??????́ ????? (@pashko_di) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu