Video Magone spriež, ka viņas vīram jāpelna nauda, dejojot ap stieni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" skatītāji bijuši liecinieki Magones un viņas vīra konfliktiem, kuru biežākais iemesls – fakts, ka Žanis nestrādā algotu darbu.

Žanis gan ne reizi vien ir argumentējis, ka viņa prasībām atbilstošu darbu Gulbenes pusē ir ļoti grūti atrast, un pat izteicies, ka būtu gatavs doties peļņā uz ārzemēm, ar ko gan mierā nav pati Magone.

Nu Magone, pamanot Žaņa talantu dejas mākslā, spriež, ka vīrs darbu meklējis pavisam nepareizā jomā, un ir gatava viņu sūtīt uz Rīgu strādāt naktslokālā.

"Žanis ļoti smuki danco. Iedomājos, varbūt laist viņu uz Rīgu strādāt – lai viņš dejo. Nu tur, kur ap stangām danco," šovā spriež Magone.

Tāpat ne bez humora Magone sacīja, ka viņai nemaz nebūtu iebildumu, ja vīra talantu novērtētu arī kāda bagāta galvaspilsētas dāma un brangi atalgotu: "Kāpēc Žani likt pie kādiem zemes darbiem, staipīt kokus mežā vai gaterī ieslēgt cilvēku važās – tak lai iet pie stieņa un dejo! Būs alga, būs piepildījums darba dzīvē, karjerā, un arī ģimene paēdusi. Tak kādas problēmas – tik daudz labuma ar vienu šāvienu. Mūzika arī viņam patīk."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu