Pie skatītājiem atgriežas aklo randiņu šovs “Nākamā pietura: Mīlestība”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Pirmo randiņu satraukums, neveiklas situācijas un savstarpējās ķīmijas veidošanās – 7. martā aklo randiņu šovs “Nākamā pietura: Mīlestība” atgriežas pie skatītājiem ar trešo sezonu. Šova jaunākās sezonas 12 raidījumos skatītājiem būs iespēja iepazīsties ar visdažādākajiem cilvēkiem un sekot līdzi attiecību veidošanās līkločiem.

TV3 šova “Nākamā pietura: Mīlestība” 12 raidījumu laikā skatītājiem būs iespēja iepazīt vairāk nekā 50 dalībniekus – kā jaunus, tā pieredzējušus, ar dažādām interesēm un darbības jomām. Tas nozīmē vienu – garlaicīgi nebūs ne dalībniekiem, ne skatītājiem. Tāpat kā šova otrajā sezonā, arī trešajā sezonā katrā raidījumā būs iespēja sekot līdzi tam, kā norisinās pirmais randiņš trijiem pāriem. Pāri dosies uz skaistām vietām visā Latvijā – muižām, pilīm un viesu namiem. Ierodoties tur, viņiem būs jāsaka savs “jā” vai “nē” randiņa turpinājumam. Ja abi teiks “jā”, skatītāji redzēs, kādas vēl romantiskas izdarības viņiem sarūpētas. Tomēr jūtu ķīmija visvairāk atklāsies tieši brauciena laikā.

Visu ceļu mīlniekiem sekos Mīlas radio, kurš ne tikai dos norādes par to, kādā virzienā jābrauc, bet brīžiem uzdos arī āķīgus un pikantus jautājumus. Brauciena laikā dalībniekiem būs iespēja iepazīt vienam otru gan sarunās, gan dažādas spēlēs un uzdevumos, ko pāri veiks dažādās vietās pa ceļam uz galapunktu – romantisku naktsmītni kādā skaistā Latvijas vietā. Galapunktā pāriem nāksies lemt, vai turpināt iepazīšanos vakariņu laikā, ballītē vai citur, vai tomēr iepazīšanās stāstam nebūs lemts turpināties. Pāra rīcības un savstarpējo komunikāciju vērtēs eksperti – attiecību pētniece Inga Bērziņa un Anna Šteina.

“Jaunajā sezonā sagaidāmi vēl nebijuši randiņu uzdevumi un pāriem būs arī ekskluzīva iespēja tikties ar Latvijā iemīļotām slavenībām. Dalībnieki būs patīkami pārsteigti, kad viņu auto iekāps šarmantā un kolorītā dziedātāja Katrīna Dimanta un sniegs viņiem privātu koncertu. Kādā pieturvietā dalībniekus pārsteigs arī radio Star FM personības. Randiņa dalībnieki laidīsies lejā gan bobsleja trasē, gan trauksies ar bagiju pa kalnainajām Kurzemes ārēm, gan karameļu darbnīcā kopīgi veidos karameles sirdi, uz ādas blociņiem sietspiedē iestrādās mīlestības simbolus un kopā veiks vēl daudzus citus randiņu uzdevumus,” apgalvo šova producente Indra Miziša.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu