Pauls: «Lamuvārdus runājam zināmā valodā, maigākus vārdus atkal citā valodā»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste

Maestro Raimonds Pauls pēc varenajām 80. dzimšanas dienas svinībām nolēmis vasarā piebremzēt ar koncertēšanu un pievērsties atpūtai ar ģimeni savās Baltezera mājās – no Amerikas uz trīs mēnešiem atbraukusi viņa meita ar vīru un mazmeitām Annemariju un Moniku.

«Tādā mierīgā garā pavadīšu vasaru. Meita Anete ar vīru, kurš jau ir pensijā, pie mums būs visu vasaru. Meita atbild par Baltezera mājas dārzkopību, bet znots šiverē ar zāles pļāvēju un kopj mauriņu. Nav jau tā, ka es pats vairs neko nedaru. Visu laiku rosos bez pārtraukuma. Man patīk, tā es atpūšos.

Arī mazmeitas pie mums dzīvos trīs mēnešus un tad atgriezīsies Amerikā, jo viņas ir saistītas ar saviem darbiem un studijām,» žurnālam «Vakara Ziņas» pastāstīja Pauls.

Viņš arī atklāja, ka ģimenē runā kopumā piecās valodās – latviešu, krievu, angļu, poļu un dāņu. «Mūsu ģimenē ir ļoti internacionāla kompānija, (..) Attiecīgi lamuvārdus runājam zināmā valodā, maigākus vārdus atkal citā valodā,» komentē maestro. Ar mazmeitām viņš sazinoties latviešu mēlē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu