Ekskluzīvi foto: Ielūkojies Renāra Zeltiņa un Ievas Kohas romantiskajās kāzās!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Liene Pētersone

Trešdien, 7. jūnijā, 13.00 gredzenus ar mīļoto sievieti, pasākumu rīkotāju Ievu Kohu mijis šovmenis Renārs Zeltiņš. Pāris apprecējās pēc mazliet vairāk nekā gadu ilgām attiecībām. Ievai šīs ir pirmās kāzas, bet Renārs jau reiz ir bijis precējies un nu otro reizi meklē laimi laulībā!

Foto: Liene Pētersone

Pāris laulību ceremonijai bija izvēlējies Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā esošo Usmas evaņģēliski luterisko baznīcu, kura celta 1705. gadā.

Baznīca sākotnēji atradusies Usmas ezera krastā Rendā, bet 1935.gadā to izjauca un pārveda uz Brīvdabas muzeju kā vērtīgu kultūras pieminekli, jau no 1990.gada baznīcā dievkalpojumus aizvada Berģu luterāņu draudze.

Foto: Liene Pētersone

Uz kāzām pirmais, kā jau ierasts, ieradās topošais vīrs skaistā, baltā automašīnā, kura bija izrotāta baltiem ziediem, drīz vien automašīna devās pakaļ līgavai, kuru uz kāpnēm sagaidīja mācītājs un tālāk pie baznīcas pats Renārs.

Ieraugot līgavu, šovmens sniedza Ievai skūpstu un, saņēmis aiz rokas, ieveda baznīcā.

Pāris izvēlējās apprecēties tikai laulību liecinieku un mācītāja klātbūtnē, radot sev romantisku dienu, kurā ar laimi jādalās tikai vienam ar otru, ne simtiem draugu.

Foto: Liene Pētersone

Lai vai kā, Zeltiņa draugi, ieraugot portālā «Instagram» raidījumu vadītāja fotogrāfiju no kāzām, bija vīlušies, jutās skumīgi, ka nav uzaicināti uz lielo notikumu, kā nekā tas tik ilgi gaidīts.

Ir teiciens, ja kāzu dienā kaut mazliet līst lietus, tad, dzīves ceļu kopā ejot, nelīs bēdu asaras, to arī novēlam jaunajam pārim, lai vīra izvēle būt par publisku personu netraucē pāra laimei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu