Apskati skaistākās sabiedrībā zināmo personu Lieldienu olas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Lieldienās nekādā veidā nav iespējams iztikt bez olu krāsošanas, ēšanas un olu kaujām, kā nekā tautā runā, ka, ēdot olas ar sāli, līdz pat nākamajām Lieldienām ēdējs nemelos. Ierastākais olu krāsošanas paņēmiens ir krāsošana sīpolu mizās, apskati skaistākās sabiedrībā zināmo personu svētku olas, ar kuru skaistumu tie padižojušies sociālajos tīklos.



Olu bilde 2017 #lieldienas #olas

A post shared by Rūta Dūduma (@rududum) on



Aiziet!

A post shared by Elizabete Zagorska (@elizabetezagorska) on





Mums visiem agrāk vai vēlāk jāiziet katram savs Krusta ceļš. Mums visiem reiz jātop nodotiem no tuvākajiem un jātiek pārdotiem par trīspadsmit sudraba grašiem. Tas ir katra Cilvēka ceļš pie sevis, pie Dieva, vai esam ticīgi vai nē. Atrodoties blakus saviem mīļajiem un bērniem, piedaloties sadzīvē un dzīvē, klusu ciešot, iekšēji asiņojot un raudot, mēs bieži , neizdvešot ne skaņu, pacietīgi nesam savus krustus, kā nu mākam un spējam. Mīlot, lūdzoties un ticot, ka pēc smagās nakts nāks gaišs rīts, ka pēc iekšējās Nāves, kas mums absolūti nepieciešama, lai piedzimtu un pārdzimtu no jauna, nāks Augšāmcelšanās! Priecīgas un svētīgas visiem šīs Lieldienas!?☀️ Lai saule silda un dziedē brūces un rētas un visas sirdis mazgā ar dziedinošo gaismu, ielejot mūsu dvēselēs ticību! Kristus ir augšāmcēlies!?????

A post shared by AGNESE ZELTINA Actress Creator (@soulstonesbyagnesezeltina) on



Priecīgas Lieldienas!???

A post shared by Dons (@dons_lv) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu