Modele Bella Hadida lepojas, ka ir musulmane

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Divdesmit gadus vecā modele Bella Hadida lepojas, ka ir musulmane un nekad neslēps savu reliģiju, gluži tāpat kā faktu, ka viņas ģimene nokļuva Amerikā, jo tēvs tajā ieradās kā bēglis un iepazinās ar viņas māti modeli Jolandu.

Bella neslēpj, ka jau no bērnības viņa, tās māsa DžiDži Hadida un brālis Anvars Hadids audzināti reliģiskā vidē un viņu tēvs Muhameds Hadids vienmēr lūdzies kopā ar bērniem.

Modele priecājas, ka tēvs jau no bērnības ieaudzinājis to, ka jālepojas, ka viņa ir musulmane, kā arī jālepojas ar savu ģimeni.

Tā kā vecāki 2000.gadā izšķīrās, Jolandai Hadidai nācās bērnus audzināt vienai un viņa bija liels atbalsts atvasēm, jo visi bērni gluži kā māte slimo ar Laimas slimību, un māte tos vienmēr motivējusi vēlēties dzīvot un attīstīties.

Par trakāko slimības uzliesmojumu Bella nosauc laiku, kad gultā pavadījusi sešas dienas, nav spējusi redzēt un normāli domāt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu