Pēc paziņojuma par grūtniecību dziedātāja Bejonsē dubultojusi apsardzi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kopš paziņojuma par grūtniecību dziedātājas Bejonsē vīrs, reperis Jay-Z dubultojis sievas apsardzi, lai būtu drošs, ka nekādos apstākļos viņa mīļotajai un dvīņiem nekas nedraud. Reperis lūdzis sievu padomāt par jauniem apsardzes darbiniekiem, un dziedātāja piekritusi līdz bērnu dzimšanai dubultot apsardzes darbinieku skaitu.

Reperis Jay-Z atcēlis koncertus, darbu studijā un vēlas ik mirkli būt līdzās sievai, dziedātājai Bejonsē, jo grib kontrolēt visu, ko sieviete ēd, ko satiek un kas notiek ar viņu, izejot no mājas.

Mākslinieks dubultojis sievas apsardzi, lai būtu drošs, ka nekādos apstākļos viņai un vēl nedzimušajiem dvīņiem nedraud briesmas.

Pirms dvīņu dzimšanas slavenības vēlas pārcelties uz jaunu māju, kura būs vairāk piemērota jaundzimušajiem.

Tāpat Jay-Z gatavo jaunus darba līgumus saviem darbiniekiem, kuros ir iekļauts punkts par aizliegumu publiski izpaust jebkādu informāciju par Bejonsē grūtniecību vai dvīņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu