Vai Kailija Dženere un reperis Tyga slepeni apprecējušies?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pagājušais gads nav bijis vienkāršs reperim Tyga un realitātes šovu zvaigznei Kailijai Dženerei, pāris sastrīdējās un pat uz laiku izšķīrās, bet spēja atrisināt domstarpības, nu runā, ka jaunajā gadā pārītis apprecējušies.

Runā, ka ceremonija norisinājusies pirmajās jaunā gada dienās un bijusi negaidīta gan Kailijas, gan Tygas tuviniekiem.

Laulību ceremonija plānota pēdējā momentā, jo baidījušies, ka informācija par laulībām nonāks atklātībā, tieši tāpēc uz kāzām tika aicināti tikai ģimenes locekļi un tuvākie draugi.

Kailijas māte līdz pēdējam brīdim mēģinājusi atrunāt savu jaunāko meitu no laulībām, bet Kailija ir tik ļoti iemīlējusies, ka neklausījās mātes vārdos.

Kā stāsta viens no pāra draugiem, mirklī, kad Tyga vilcis Kailijai pirkstā laulības gredzenu, viņa nav spējusi valdīt asaras.

Pāris nav komentējuši presē rakstīto vārdu patiesumu, bet viņu attiecību laikā šī nav pirmā reize, kad presē parādījusies informācija par viņu kāzām, tāpat četras reizes tika baumots, ka Kailija gaida bērnu.

Kailijas un Tygas attiecības ilgst jau divus gadus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu