Repera Kanjes Vesta psihiskās problēmas izraisījušas narkotikas un alkohols

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Reperis Kanje Vests izrakstīts no psihiatriskās slimnīcas un turpinās ārstēšanos mājās. Zvaigznei nu jādomā arī par neatgriešanos alkohola un narkotiku «paspārnē».

Atklājies, ka tieši narkotiku un alkohola lietošana veicinājusi repera Kanjes Vesta halucinācijas, depresiju, kā iespaidā viņš piedzīvojis nervu sabrukumu un ticis hospitalizēts.

Portāls «RadarOnline» raksta, ka jau vairākus gadus reperis lieto kokaīnu un tieši šī atkarība veicinājusi depresiju.

Portāla informators atklāja, ka arī Kimai Kardašjanai bijis zināms par vīra atkarībām un pēdējos mēnešos tieši narkotikas bija iemesls zvaigznes domām par šķiršanos.

Stresa, strīdu, izgāšanās gadījumos Kanje devies uz Holivudu, kur, savu draugu lokā lietojis narkotikas un mājās varēja neierasties diennakti vai pat nedēļu.

Par repera un Kardašjanas ģimeni sākusi interesēties arī Bērnu aizsardzības biedrība; ja viņi pēc pārbaudēm atzīs, ka Kanje nespēj rūpēties par bērniem un tos apdraud, Kimai būs jāizvēlas – laulība vai bērni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu