Bībers piedāvā kopā ar viņu sagaidīt Jauno gadu tikai par pusmiljonu dolāru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātājs Džastins Bībers izlēmis ne tikai atpūsties, bet arī labi nopelnīt Jaungada naktī, dziedātājs piedāvā par pusmiljonu dolāru iegādāties īpašu biļetei, kura piedāvā gan koncertu, gan laika pavadīšanu kopā ar Džastinu.

VIP paketē ietilpst desmit biļetes, galdiņš pie pašas skatuves un piecas naktis viesnīcā «Fontainebleau`s Sorrento», kura slavena ar izsmalcinātiem ēdieniem un dzērieniem, kurus spēj iegādāties ne katrs.

VIP paketes īpašnieks varēs piecas dienas izmantot arī ekskluzīvas automašīnas «Lamborghini», «Ferari», «Rolls-Royce» vai «McLaren».

Vēlāk laimīgo biļetes ieguvēju un viņa draugus ar jahtu nogādās klubā, kur norisināsies īpaši izmeklētai publikai veltīts koncerts, bet pats Bībers kopā ar šiem īpašajiem viesiem baudīs šampanieti ikvienā koncerta pauzes laikā.

Toties pirmajā janvārī VIP paketes īpašnieks un viņa viesi saņems īpašas SPA procedūras un ēdienus, kuri mazina paģiru ietekmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu