Rīga TV24 grandiozā pludmales ballītē nosvin savu trešo dzimšanas dienu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

14.septembrī par spīti drēgnajam laikam pludmales bārā «Pludmale» norisinājās televīzijas «Rīga Tv24» jau trešās sezonas atklāšana, kas tiek uzskatīta arī par telekanāla dzimšanas dienu.

Ballīte pludmalē tika saukta par dzīrēm, uz iesma cepās cūciņa, bet milzīgā katlā vārījās īpaša acteku zupa, kuras recepti dziedātājam Roberto Meloni atklāja meksikāņu pavārs Havjērs Garsija.

Ikviens viesis piedalījās zupas gatavošanā, jo, saņemot ielūgumus, tajos bija informācija par to, kas jāņem līdzi: vienam tā bija malka, otram sīpoli, citam vēl kāda sastāvdaļa vai iekuram paredzētas lietas.

Ballīti apmeklēja televīzijas kanāla sejas, kā arī viņu iemīļotākie raidījumu viesi, kuri radījuši ne mazums jautru un interesantu momentu dažādos raidījumos.

Pēc gardās maltītes sekoja svētku salūts, kuru viesi vēroja, stāvot Daugavas krastā, un šampanieša dzeršana, dažādu tostu izteikšana, lai suminātu telekanālu trešajā jubilejā.

Raidījumu vadītāji varēja justies kā īstos svētkos, jo viņi vēl papildus nemitīgajiem sveicieniem saņēma arī dāvanas un ziedus no atnākušajiem viesiem.

Vēlāk sekoja sarunas, sēžot tuvu ugunskuriem, un jau ap trijiem naktī viesi sāka doties mājup.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu