Tīna par «Jauno vilni»: «Brīvs laiks ir tikai, lai paēstu, pārējā laikā notiek darba process!»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/samantatina

Starptautiskais dziesmu konkurss «Jaunais vilnis» Sočos šogad norisināsies no 3. līdz 9. septembrim. Latviju šogad konkursā pārstāvēs talantīgā dziedātāja Samanta Tīna.

Samanta Tīna jau trešo dienu atrodas Krievijā, kur noris mēģinājumi dziesmu konkursam «Jaunais vilnis». Slodze ir gana liela, un dienas laikā dziedātājai ir tikai divas brīvas stundas: viena - lai paēstu pusdienas, otra - lai vakariņotu.

«Visu laiku notiek dažādi mēģinājumi, ar dalībniekiem strādā superīga komanda, kura nenogurst garo stundu laikā un palīdz izveidot mūsu priekšnesumus vēl labākus. Brīvs laiks ir tikai, lai paēstu un gulētu, pārējā laikā notiek darba process,» par dienām Sočos stāsta Samanta.

Foto: instagram/samantatina

Pirmajās dienās jau notikusi skatuves tērpu piemērīšana, un Samanta priecājas, ka visi viņas izvēlētie tērpi ir akceptēti un viņai par šo tēmu vairs nav jāuztraucas; arī izvēlētais repertuārs ir akceptēts.

«Runājot par dziesmu izvēli, nu viss ir kārtībā. Man bija maza problēma ar vienas dziesmas fonogrammu, bet šī lieta jau ir atrisināta,» priecājas Samanta Tīna.

Dziedātāja piemetina, ka Sočos valda ļoti liels karstums, kas nogurdina vēl vairāk, bet māksliniece bauda visu, ko sniedz gatavošanās konkursam.

Foto: instagram/samantatina

Atgādinām, ka oriģināldziesmu konkursā Samanta izpildīs komponista Raimonda Paula sarakstīto dziesmu «Kāds trakais mani uzgleznos».

Vēl atrodoties mājās, māksliniecei sagatavoties konkursam palīdzēja gan pats maestro Raimonds Pauls, gan aktrise Rēzija Kalniņa.

Publiskojot pirmo fotogrāfiju un paziņojot draugiem un faniem, ka viņa atrodas Sočos, Samanta saņēma daudz laba vēlējumu, komplimentus gan no draugiem, faniem, gan muzikālajiem kolēģiem un aktieriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu